”Vi skulle have fået mere ud af det”
Foto: Nanna Wincentz Ludvig (Arkiv)

”Vi skulle have fået mere ud af det”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
10. september 2023

Småfejl og brændte chancer blev straffet, da BSF mødte Varde i lørdagens 1. divisionskamp. I stedet endte det med et nyt 0-2-nederlag.

Emilie Stolzenbach sætter her ord på kampen:

”Vi går ind til kampen med en tro på og vilje til at tilkæmpe os vores første sejr i 1. division, men ender desværre med at gå skuffede fra banen.

Når jeg ser tilbage på kampen, synes jeg ikke, at resultatet afspejler de 90 minutter. Vi sidder på det meste af spillet, men formår aldrig at få scoret og bliver straffet i den anden ende på småfejl. Vi satser og går højere til sidst, hvilket resulterer i, at de får scoret endnu et mål til allersidst i kampen.

Alt i alt et skuffende resultat fra en kamp, hvor vi skulle have været bedre og fået mere ud af det. Vi ser nu frem mod onsdag, hvor vi møder FCN i pokalen!”

I rundens øvrige kampe OB Q en 2-0-sejr over Østerbro, mens Næstved snuppede alle 3 point mod ASA. Sundby hentede deres andet point efter 1-1 mod B.93 og skubber derfor BSF ned på sidstepladsen i 1. division.

Næste weekend gælder det ASA, der lige nu ligger på en sjetteplads med 4 point. Kampen spilles hjemme i Gryden søndag 17. september, kl. 13.

Men inden da gæler det som nævnt pokalturneringen onsdag 13. september mod FC Nordsjælland. Kampen spilles på Kunsten med kickoff kl. 19,