I morgen tager herresenior 1 imod Bagsværd

I morgen tager herresenior 1 imod Bagsværd

10. maj 2024
Ovenpå sidste fredags nederlag til Rudersdal, er det vigtigt at vi finder tilbage til, hvad vi kan og hvad vi står for, som vi bl.a. viste i store dele af vores sidste hjemmekamp mod Skjold Birkerød.
Bagsværd ligger i duel med Fredensborg om den direkte oprykningsplads som, desværre for dem, fik en større ridse i lakken i sidste weekend, hvor Herstedøster kom forbi Bagsværd og tog alle 3 point med sig hjem. For vores eget vedkommende betød nederlaget til Rudersdal og Herstedsøsters sejr, og Frem Hellebæks ditto over Taastrup FC, at vi igen er placeret under den stiplede linje med 3 point op, og at racet mellem de nederste hold kun blev endnu tættere. Jeg håber at ugens intensiveret behandlingsforløb smitter af på antallet af kampklare BSF spillere på lørdag. Men uanset hvem som bliver udtaget, så forventer jeg at se 14 krigere som vil gøre alt for at vi tager de 3 point.
Lørdag bliver også dagen, hvor endnu en ny trøjesponsor bliver luftet og en yderligere samarbejdspartner er med til sat skabe lidt lir og stemning omkring vores hjemmekampe. Et selskab som egentlig hører til på den jyske hede og egentlig også havde opbrugt deres marketingbudget.
Bravo Tours syntes dog, at vi havde en rigtig spændende plan med et god formål til glæde og gavn for lokalsamfundets børn, og har derfor alligevel valgt at støtte os lidt i vores projekt.
Lørdag vil vores matchlodder derfor være sponsoreret af vores trofaste støtter fra Cecilies og SuperBrugsen, Skovlunde samt vores nye partner Bravo Tours.
Må vi derfor opfordre jer alle til at næste arrangement for familie og/eller venner henlægges til Cecilies. Tro os, timerne flyver afsted, når først man er kommet indenfor døren hos Cecilies.
Smut også gerne forbi Brugsen, Skovlunde når næste indkøb skal gøres. Og står du for at skulle arrangere den næste ferie, så er det garanteret værd at slå vejen forbi Bravotours.dk
Uanset hvad, så har du altså endnu en gang mulighed for at vinde et tilskud i vores matchlodder på lørdag.
Føtex Lautrupcentret er endnu en gang sponsor for slik til alle børn under 15 år, hver gang BSF scorer et mål, og både Føtex og vi selv, håber at der bliver udleveret rigtig meget slik på lørdag.
Endelig er vores Grill team og kiosk team naturligvis også på plads og klar til at servicere os alle.
Håber at vi ses i “Gryden”
Lørdag 11/5-2024 kl. 13.30