Fantastisk pinsecup for børneafdelingen

150 BSF-børn var til Pinsecup

01. juni 2023

150 BSF-børn var til Pinsecup
I pinsen var U9 drenge, U10 drenge, U10 piger, U11 drenge, U12 piger og U12 drenge på fælles tur til Pinsecup stævne i Nykøbing Falster. I alt cirka 150 børn og 30 ledere valgte at bruge pinsen sammen – og på hinanden – i hvad der blev en overvældende succes.

Turen startede festligt med bustur i 3 busser fra vores gode venner og sponsorer Ballerup Turistfart. Her blev der råbt slagsange i stor stil. Den gode stemning fortsatte hele pinsen, hvor der blev dannet relationer på kryds og tværs både internt på årgange, men også mellem piger og drenge og mellem forskellige aldersgrupper.

De store på U12 var rollemodeller for de yngste årgange, og der blev hygget på skolen, hvor alle BSF-hold var indkvarteret og boede. Også på fodboldbanen blev der heppet på hinanden på kryds og tværs, afsluttende med at over 100 BSF-spillere troppede op for at råbe og skrige og heppe U11 drenge og U12 piger frem til guld i deres finale mandag eftermiddag.

Da finalerne var fløjtet af, med guld til både piger og drenge, stormede alle BSF-hold banen og der blev jublet i fællesskab. En fantastisk tur, der gav én på opleveren, dannede relationer, og som gav alle børn BSF endnu mere ind under huden. Fællesskabet om den røde trøje og vores logo på brystet var stort.

Sportsligt vandt U11 drenge i C rækken, U12 piger vandt i A rækken, og U9 drenge vandt i U10-D rækken. Dertil en lang række andre flotte placeringer; og ikke mindst en god tur for alle. 

Tak til de mange frivillige der brugte pinsen på børnene – det er en kæmpe indsats som vi og forældrene dybt værdsætter at I vil give vores børn.