Ned på jorden igen efter en rodet kamp

Skrevet af: Christian Jørgensen
06. september 2020

Weekendens kamp blev tabt hos KFUM København med 3-2 efter en ellers rigtig fin start med en føring efter 40 sek. En gave fra KFUM målmanden stod Ralle klar til at sparke ind i nettet til 1-0. Efter scoringen var der egentligt helt fin kontrol over kampen med BSF mest på bolden og KFUM med nogle bolde op på deres store angriber. Der var sådan set ingen ko på isen indtil en KFUM spiller modtog bolden midt på vores halvdel, vendte hurtig og tog et par træk, hvorefter han sparkede på kassen fra en 30 meter ca. Den afslutning strøg i nettet og pludselig ud af det blå stod den 1-1. De næste 5 minutter efter scoringen skulle vi lige finde vores ben igen. Ellers skete der ikke meget mere i den første halvleg.

Vi havde en meget klar gameplan i 2. halvleg. Vi ville gå i højt pres og lægge ekstra tryk på KFUM for at få føringen igen. Den plan gik i vasken efter 45 sek. da det denne gang var os der gav gaver. En høj bold i feltet bliver fejlbedømt af vores keeper, hvilket resultere i, at KFUM angriberen header bolden i nettet. En kold spand vand i hovedet. Vi er stadig på bolden og forsøger at spille os frem til chancer. Uheldigvis for os giver vi næste mål til KFUM små 10 minutter senere. 3-1 nede og en dårlig smag i munden var det op ad bakke. Total dominans på bolden resten af kampen trods alt. Chancer fik vi også. Vu fik taget en stikning fornemt med og skabt spænding efter 67 minutter. 3-2 og optimismen var tilbage. Små 15 minutter senere får vi en gylden mulighed for udligning desværre header vi forbi kassen lige foran mål - upresset.

Det var en gavernes kamp denne eftermiddag med os som de mest gavmilde i begge ender. Resultaterne i denne række har vist, at alle kan slå alle på dagen. Vi arbejder stenhårdt videre for at revanchere nederlaget, og få vendt noget negativt til positivt inden kommende runde mod Union i gryden. Vi spiller pokalkamp tirsdag i Hundested, så allerede her er der mulighed for at komme tilbage på sporet.