Er det virkelig sandt?

Er det virkelig sandt?

Skrevet af: René Zedler
21. april 2024

At herresenior 1 endnu en gang indkasserer mål i kampens døende minutter.

Ja det er det, og der er ikke så meget andet at sige til det, end at vi endnu en gang fik vist, at vi er på rette vej og kan slå alle hold i Sjællandsserien.

Vi er desværre bare i en situation, som ofte ses hos bundhold, nemlig at man rammer modgang på modgang, hvorimod tophold som regel tilsmiles fra de højere magter. Selvfølgelig handler det også om det mentale.

Vi taber således 3-2 til topholdet Fredensborg på en scoring i det 92. min.

Jeg føler virkelig med drengene i øjeblikket, men omvendt må jeg også bare sige, at jeg ikke er et sekund i tvivl om, at vi er på sporet og nok skal blive i SS. I bund og grund følge vores plan. Vi både ser og mærker en kolossal udvikling og tro på det i truppen og vores omgivelser.

Tilbage til kampen i Fredensborg som indledes noget rodet med en masse boldtab, hvor ingen af holdene egentlig får sat spillet op som de gerne vil. Og sådan forløber kampen i en god tid. Og så i det 24. min hjørne til Fredensborg som slåes i bagrummet, hvor der heades skråt tilbage til helt fri mand 1-0.

Herefter blev kampen lidt mere livlig, og vi kom mere og mere ind i kampen. I 27. min sender Marko (endnu ingen sponsor) en flad bold ind foran i det lille felt, hvor Ardit (sponsoreret af Grant Thornton) lige netop ikke når frem.
41 min. Juhl (endnu ingen sponsor) gult kort og set udefra måske lidt tyndt et af slagsen. Men ændret blev det ikke, og ændret blev verdens sygeste regel om 10 min. undertalsspil heller ikke.

1 min. efter det gule straffes vi yderligere, da en bold spilles indenom til deres kant som med sin højre ski smider den ind i hovedet på deres topscorer, som sjældent misser et sådan tilbud, og 2-0 til Fredensborg
Efter 44 min. får vi endnu et hjørne, som vi ikke kommer på og bolden sendes lige over mål.

Efter 45 min. slår Malte (sponsoreret af Copencar ApS) indlæg fra højre, som rammer en Fredensborg spiller på brystet og dernæst en medspiller på armen, hvorfor der korrekt dømmes straffe. Brønner (sponsoreret af Sport Direct) eksekverer sikkert og vi går opløftet til pause bagud 2-1, men med bevidstheden om fortsat at være en mand i undertal i de første 5 min.

Fredensborg får ikke udnyttet overtalssituationen og så er det, at der opstår 5 min., hvor det er vigtigt, at vi er ekstremt fokuseret og ikke slapper af og skruer ned for koncentrationen, fordi vi har klaret os igennem en undertalssituation.

Koncentrationen bevares og sidder lige i skabet få sekunder efter, hvor Marko determineret clearer et FIB hjørnespark.

60 min. præcist indlæg fra Nis’ (endnu ingen sponsor) venstre ski og som Brønner header sin og BSF’s anden scoring i kassen. Nu havde drengene sku fået som fortjent, men vi havde jo 30 min. tilbage, så måske vi kunne “rejse” hjem med alle 3 point?

Men desværre nej og tværtimod. For i det 92. min og ud af det blå en lang bold fra FIB bagerste og Luca, FIB’s topscorer, løber fra vores bagkæde og scorer.

Altså en en hamrende ærgerlig afslutning på en ellers sindsyg positiv oplevelse. Men Gud, hvor er jeg glad for at jeg ikke er IF Skjold Birkerød spiller, for jeg er sikker på at de kommer til at mærke og lide under, drengenes revanchesult næste weekend i Gryden.

Optakt til denne kamp kommer onsdag/torsdag.