Portræt af holdets grand old man Kasper Moesgaard Christiansen

Portræt af holdets grand old man Kasper Moesgaard Christiansen

09. juni 2021

Kasper er 30 år, og her kan i læse lidt om, hvem han er og hvad hans holdkammerater siger han er god til på banen.

Kasper siger selv:
Jeg synes det er rigtig fedt, fordi at jeg elsker fodbold generelt og da jeg ikke har mulighed for at spille almindelig fodbold, var det spændende. Da jeg fandt Powerchair Football ville jeg lige se det an, men jeg blev hurtigt grebet. Jeg har spillet siden 2010. Jeg synes det er rigtig fedt, fordi man får meget af det man også får i almindelig fodbold. Såsom det taktiske aspekt, det strategiske aspekt og gode holdkammerater. Som spiller har jeg oplevet Champions Cup i 2018, som var en gigantisk oplevelse at være med til. Som tilskuer har jeg set EM i Irland i 2014, EM i 2019 i Finland og VM i USA i 2017. At være en del af et hold på lige fod med sine venner er livsbekræftende.

Jeg har gået til spejder siden jeg kan huske, dog gør jeg ikke det mere. Jeg har været på en masse spejderlejre igennem tiden. Siden børnehave har jeg gået til svømning, jeg er dog sidenhen stoppet. Omkring 2004 startede jeg til el-hockey. Jeg har spillet en masse turneringer siden. Jeg har spillet i to klubber, henholdsvis Orient Redbulls og De blå djævle. Jeg stoppede i 2008. Jeg har også brugt tid på racerunning, jeg har dog ikke været med i så mange løb.

Min fars fætter som har været min plejefamilie, vækkede min interesse for fodbold. De er kæmpe FCK-fans og jeg oplevede mange kampe med dem. Derfor elsker jeg fodbold og er kæmpe FCK-fan den dag i dag. Da jeg stoppede hos min plejefamilie, fortsatte mine ture i Parken og til udebanekampe med min første rigtige hjælper. Derudover går jeg op i sport generelt. Jeg spiller også Playstation, især FIFA. Jeg bruger også meget af min tid på BSF Powerchair udvalget, da jeg elsker at give tilbage til klubben. Jeg nyder også gerne et glas vin eller en god øl.

Holdkammeraterne siger:
Moesgaard er en rigtig klubmand han ikke er bleg for at tage helt til Aalborg og støtte holdet selvom han ikke selv spiller, hvilket viser hvor meget han vil det, og det er hans vel nok største styrke og den vilje kan han også bruge på banen. På banen er Moesgaard rigtig god til at stå i vejen, så selvom han ikke kan styre sin Strikeforce ligeså godt som andre spillere, er han ikke bare sådan lige til at komme forbi.