BSF sikkert videre i pokalen

17. august 2023

Efter mange brændte chancer i weekendens opgør mod Sundby, skulle der tages revanche i pokalturneringen mod Damsø. Og selv om målene lod vente på sig, endte det alligevel med en storsejr på 4-0.

Sara Rasmussen sætter her ord på kampen:

”Kampe mod Damsø er altid noget specielt. Vi kender dem og har spillet mod dem en masse gange, både i turneringer og i træningskampe. Så når vi går ind til denne kamp, er det altid med tanken på at vinde.

Kampen går i gang, og vi sidder meget på bolden. Damsø lægger sig meget ned på den første halvdel af deres banehalvdel, så vi spiller stort set den største del af kampen på deres banehalvdel.

Vi får spillet fint rundt om deres første pres og kommer rundt på kanterne, men vi mangler tålmodighed og præcision foran målet, og da vi går til pause, kan man mærke frustrationerne for den manglede præcision foran målet.

I pausen skifter vi Emilie Larsen med Sofia Weatherall. Vi håber på, at vi kan komme ud til en 2. halvleg, hvor vi igen er i boldbesiddelse og kan få bolden i nettet.

Efter 60 minutter laver vi en endnu en udskiftning, hvor jeg går ud og Katrine Ladegaard fra vores U19 hold kommer ind.

Efter 67 minutter kommer vi endelig på måltavlen, da Malin Schöps sparker bolden i nettaget.

Vi sidder igen meget på bolden, men Damsø får også etableret mere spil og kommer også frem til enkelte chancer.

Vi foretager igen udskiftning hvor Sophie Borre og Emilie Stolzenbach går ud, og Vida Fleur og Karoline Wietz kommer ind. Få minutter senere kommer Sofia Weatherall på måltavlen.

Vi foretager den sidste udskiftning, hvor ind kommer Sarah Riboe og ud går Agnethe Heron.

I kampens 93 og 94 minut får vi bragt os på måltavlen yderligere to gange. Karoline Wietz og Katrine Ladegaard får begge sat bolden i målet.

Kampen slutter, og frustrationerne har lagt sig, og vi kan nyde at sæsonens første fire mål er scoret.”

Den kommende modstander i Gjensidige Kvindepokalen kendes endnu ikke, men sikkert er det, at holdet skal i aktion igen allerede lørdag 19. august til sæsonens første hjemmekamp i Gryden, når Odense Q kommer forbi. Kampstart er kl. 11.