Manglende skarphed udløser 2-0 nederlag til Fremad Valby

Skrevet af: Christian Jørgensen
14. oktober 2019

Vi tabte (igen) 2-0 til Fremad Valby efter en kamp, hvor vi vel ret beset skabte nok af de store chancer til at lave 3-4 mål. Vi kommer godt ud til første halvleg og sætter os fuldstændig på spillet. Vi får rykket Fremad Valby godt rundt og kommer til chancer i kampens indledning. Bolden kørte hurtigt på en fremragende plæne årstiden taget i betragtning, og i sær vores dybe løb gjorde ondt på dem. Fremad Valby kommer bedre med efter de første små 25 min., hvilket bevirker det lidt bliver omstillingsbold de sidste 20 min. af 1. halvleg. Det befandt Fremad Valby sig bedst med.

En chancefyldt 1. halvleg fra vores side, men ind ville bolden ikke. Måske bedst illustreret ved Benges chance på kanten af det lille felt. Randrup header bolden på tværs og med en keeper der var sat, bliver Benges første berøring desværre så dårlig, at en forsvarsspiller kommer i vejen. Vi havde udover denne chance nok muligheder for at have lukket kampen nærmest inden den startede. Fremad Valbys muligheder var primært på velsparkede hjørnespark, og så en kæmpemulighed efter en blunder i vores forsvar. En bold der triller på tværs i vores felt ender til sidst ud med en afslutning over mål. Det var desværre ikke den eneste blunder vi tog os denne regnfulde eftermiddag.

2. halvleg bølgede lidt mere frem og tilbage, men stadig med os som toneangivende på bolden. Fremad Valby viste stadig farlighed på omstillinger og indlæg. Vi misbrugte stadig vores muligheder, og så skete det som næsten altid sker i sådan en kamp. Fremad Valby får kørt en omstilling og slået et indlæg ind til deres eneste, og mindste spiller, der uden problem kan heade bolden i kassen. Manglende kommunikation gjorde ham fri i boksen mellem Rajo og Randrup. Nu var det pludselig op af bakke og en våd klud i hovedet.

Vi får aldrig rigtig lagt det sidste vilde tryk på Fremad Valby desværre. De scorer til 2-0 på et frispark fra siden, hvor vi (igen) sover i eget felt og ikke får clearet bolden. Efter lidt klumpspil triller bolden over stregen. Om det var vores egen Rajo eller Fremad Valby angriberen, der fik skubbet den over, var svært at se.

Det var efter spil og chancer en rigtig øv kamp. Omvendt viser det, at kynisme er påkrævet i samtlige 90 minutter, hvis vi skal hive point med hjem. Nu står den på en træningsuge med fuldt fokus frem mod næste kamp, hvor Herlev IF kommer på besøg.