BSF søger kasserer til bestyrelsen

BSF søger kasserer til bestyrelsen

04. november 2023

På sidste ekstraordinære generalforsamling valgte medlemmer i Ballerup Skovlunde Fodbold at indsætte John Walsh som midlertidig kasserer frem til en ny ekstraordinær generalforsamling i slutningen af november.
Vi søger derfor en ny kasserer som vil indtræde i bestyrelsen til denne ekstraordinære generalforsamling og foreløbig indtil september 2025.

Vi har herunder forsøgt at beskrive den fremtidige kasserers opgaver, da vi forventer at ansætte en bogholder i klubben der skal varetage en stor del af de opgaver, der tidligere lå i kassererposten.

Ansvarsområder

  • Kontakt for klubben nye bogholder vedr. økonomi og regnskab
  • Ansvarlig for indkaldelse af møder med økonomisk udvalg.
  • Afholde møder med de budgetansvarlige i klubbens afdelinger.
  • Aflæggelse af kvartalsregnskab overfor bestyrelsen og årsregnskab overfor klubbens medlemmer.
  • Ansvarlig for at klubbens forskellige ansøgninger/regnskaber m.m. til kommunen og andre eksterne partnere bliver indsendt rettidigt.

Øvrige opgaver i samarbejde med Klubadministrator

  • Ansvarlig for Træner/Leder administration inkl. årlig indhentelse af børneattester.
  • Medlemsadministration.


Vi holder bestyrelsesmøder af 3 timers varighed ca. 8-10 gange om året alt efter behov.

Vi forventer, at du er systematisk og grundig omkring i tilgangen til ansvarsområderne. Du må gerne have kendskab til retningslinjer og lovgivning på personaleområdet, ferielovgivning samt til skattemæssige forhold i foreninger. Det vil derudover være en fordel af have kendskab til miljøet i en idrætsklub, og erfaring i samarbejde med frivillige. Du er i besiddelse af godt humør og er glad for tal og struktur.

Vi tilbyder

  • En god og velfungerende bestyrelse med gode bestyrelseskollegaer.
  • En ansvarsfuld tillidspost, hvor du får mulighed for at være med til at præge klubbens fremtid. Ikke mindst på den økonomiske side.
  • Samvær med vores ca. 100 frivillige ledere og vores 1400+ medlemmer i alle aldre.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til klubbens kasserer, John Walsh på tlf: 50602629 / email: kasserer@bsfodbold.dk eller klubbens formand Jakob Villadsen på formand@bsfodbold.dk eller tlf: 2060 2677.

Hvis det lyder som noget du kan se dig selv i, vil vi være meget glade om du kontakter os hurtigst muligt for en snak. Vi skulle meget gerne have valgt en kasserer på den kommende ekstraordinære generalforsamling.

Med venlig hilsen
BSFs Bestyrelse