Videre i pokalen efter en forrygende 2. halvleg

Skrevet af: Christian Jørgensen
09. september 2020

En hyggelig aften i Hundested sluttede med den ”sædvanlige” sejr på 3-0.

Trods en sløv start på bolden i 1. halvleg formåede vi alligevel at spille os frem til et acceptabelt antal chancer - dog uden gevinst. Hundested havde momenter i deres omstillingsspil, hvor de to gange kunne have straffet os. Ellers skete der ikke det store i første halvleg, hvor vi smed for mange bolde væk på modstanderens banehalvdel og generelt virkede sløve efter en bustur.

En lille opsang i pausen skulle til gengæld vise at få mere gejst og skarphed ind i hovedet på spillerne. Vi kommer ud med et andet udtryk og viste, at der trods alt er stor forskel på Sjællandsserien og Danmarksserien. Efter 57 minutter fik vi hul på bylden. Det flotte opspil endte ved Reus' venstrepote, der med det rigtige gevind fik det ind til Allan, der headede tilbage, hvor bolden kom fra og scorede flot til 0-1. Efter der var der ro på og vi lignede os selv med en god boldomgang. 10 minutter senere var Allan igen på spil. En bold i dybden fra Brøns gav Allan en friløber, som han på smukkeste vis lagde over keeperen. 0-3 blev det også ved Brøns, der forløsende fik scoret en dyb bold en mod en med målmanden langt træk forbi målmanden og i kassen med bolden. Simpelt så det ud, men helt klart et mål, der personligt betød meget for Brøns.

Resten af kampen holder vi bolden gående og får spillet fint rundt.

Næste opgave i pokalen er divisionsholdet fra Næstved hjemme i Gryden. Drømmen lever og den går vi naturligvis efter.

Næste kamp er på lørdag mod Union hjemme i Gryden, hvor 3 point er en nødvendighed for at hænge på i toppen. Håber at se mange mennesker kl 11:00, der i øvrigt også er kampstart.