Strategiseminar for BSF Kvinde/pigefodbold

Strategiseminar for BSF Kvinde/pigefodbold

Skrevet af: John Walsh
20. september 2020

Der var kaldt til strategi seminar for Kvinde/Pigeafdelingen i BSF i lørdags, hvor Henning Hansen fra Sporthouse havde lagt et 6 timers tætpakket program.

Formålet med seminaret var at udarbejde en ny strategi- og udviklingsplan for Pige/kvindefodbolden i Ballerup-Skovlunde Fodbold, som skal udstikke visionen og retningen frem mod 2024. Meningen med udviklingsplanen er, at det skal være et styringsværktøj, der sætte kursen med løbende milepæle og overordnede handlinger.

Udviklingsplanen bliver et overordnet supplement til den sportslige strategi, som blev startet sidste år og løbende bliver evalueret.

Der deltog hele 17 bestyrelsesmedlemmer, Kvindeudvalgsmedlemmer, trænere, spillere, repræsentanter for drengeungdom og forældre i lørdagens arbejde, hvor de blev delt ind i følgende overordnede tema-grupper.

  • Sportslige ambitioner herunder Fastholdelse/rekruttering
  • Kommunikation/branding herunder Klubkultur
  • Økonomi
  • Organisation

Efter mødet vil Henning Hansen samle alle de gode tanker i et dokument som først behandles i Kvindeudvalget og derefter i bestyrelsen. Mere om det senere.

Vi takker alle for at deltage i det der endte som en lærerig og produktive dag, som med en masse energi, visioner og initiativ lover godt fra fodboldfremtiden i BSF.