Første kamp i Sydbank KvindePokalen

Første kamp i Sydbank KvindePokalen

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
23. september 2019

Tirsdag tager Ballerup-Skovlunde hul på Sydbank KvindePokalen mod Østerbro IF fra 1. division.

Alt er på spil, når BSF tirsdag aften træder ind i anden runde af Sydbank KvindePokalen og gæster Østerbro IF.

”Det er en kamp, hvor vi for en gang skyld har alt at miste. Det er en kamp, vi skal vinde, og en modstander, vi skal vinde over,” siger Pernille Larsen forud for kampen.

Østerbro ligger på 2. pladsen i 1. divisions gruppe 1 og klarede sig videre til anden runde af pokalturneringen med en 6-0-sejr over Ølstykke FC fra fjerde bedste række i første runde for en måned siden.

BSF jagter stadig sæsonens første sejr, og den kan meget vel komme mod Østerbro.

”Vi har haft nogle dårlige resultater, og det gør det kun vigtigere, at vi vinder over Østerbro IF. Vi vil gøre alt, hvad vi kan. Det vil være en skuffelse for os at tabe,” siger Pernille Larsen.

Gensyn med kunstgræs

Kampen spilles på kunstgræs, hvilket pigerne også spillede på i weekendens kamp mod FC Nordsjælland. Her beviste spillerne i størstedelen af kampen, at det er et underlag, der passer godt til dem og deres spil.

Særligt i første halvleg sad BSF på bolden og kreerede flere større chancer. Det er samme initiativ, der skal vises mod Østerbro.

”Det kommer igen til at være en kamp, hvor vi har bolden. Vi skal styre den, og vi skal skabe mulighederne og chancerne i kampen. Vi skal vinde den,” siger Pernille Larsen.

Kampen spilles 24. september kl. 19.30 på Kunstgræsbanen i Fælledparkens anlæg.