Pointdelingen i Hørsholm efter vores bedste kamp på denne side af jul

Skrevet af: Christian Jørgensen
06. april 2022

Vi var en tur forbi Hørsholm torsdag aften til et vaskeægte topopgør. Vi var klar over, at skulle vi vinde, eller få point med hjem, ville det kræve en noget bedre præstation, end vi hidtil havde præsteret, efter turneringen igen er startet. Vi leverede også en på mange områder fremragende kamp.

1. halvleg er vi meget på bolden og får spillet os frem i farlige områder på modstanderens banehalvdel. Samtidig har Hørsholm svært ved at spille sig ud af vores hårde pres, hvilket resulterer i mange lange bolde fra deres bagkæde. Jeg kan ikke tro det var deres gameplan, da de normalvis spiller en glimrende gang fodbold på tæppet. De bliver “kun” småfarlige i første halvleg, når vi kikser opspil inde centralt og de kan gå kontra på det, ellers har vi pænt styr på deres offensiv i halvlegen. Vi kommer selv til halve og hele chancer og får bolden i nettet efter 14 minutter da Tide dukker op og header bolden i mål, efter målmanden er gået lidt galt af bolden. Vi havde også chancer til at lave et mål mere, men der blev ikke scoret mere inden pausen.

2. halvleg bølger lidt mere frem og tilbage. Hørsholm kommer bedre med på bolden, og får også sat fine angreb sammen. Dog uden for alvor at blive farlige. Det skal dog siges, at de har en chance, der bliver reddet på stregen. Hørsholm mener klart den er inde, men linjedommeren og hoveddommer mener ikke den er. Jeg er ærlig talt ikke i stand til at se, om den er inde fra hvor jeg står. Hørsholm mener også de bliver snydt for straffespark, men igen vinker dommer afvisende. Der må jeg så indrømme at fra min vinkel ligner det klart film og spilleren skal være heldig med ikke at få gult kort. De fik så revet et gult kort til sig i situationen, da en af deres spillere brokkede sig til det med store protester og armbevægelser.

Vi fik i løbet af 2. halvleg spillet os frem til kæmpe chancer. De chancer hvor man sidder på bænken, og tænker hvordan er det muligt ikke at score der. Når man ikke scorer på de store chancer, og den samtidig kun står 1-0, så er der altid den risiko, at en tilfældighed eller andet giver modstanderen et mål i de døende sekunder. Det skete for os torsdag aften. I dommerens over(over)tid fik de slået et godt indlæg vi ikke får clearet. Bolden sejler om til 2. ,stolpe hvor de med en god portion held får læderet skrabet ind over stregen. Det er sådanne ting der tit sker i fodbold, når man ikke får lukket kampen til 2 eller 3-0. Resultatet blev som bekendt 1-1 og der er status quo mellem os og Hørsholm.

Udover resultatet kan vi tage en masse positive ting med fra kampen. Vi spillede en god gang bold, og havde værterne på hælene. Vi kom frem til mange store chancer, og burde vel ærligt talt have udnyttet dem bedre. Der var gode præstationer hele vejen rundt. Det gav ikke 3 points, men jeg er sikker på at rammer vi det niveau fremover, så skal vi “bare” score på 50% af vores chancer for at vinde vores kampe. Nu ser vi fremad. Der kommer en kamp lørdag mod Birkerød der ligner et hold der er i fremgang. Der skal vi også være helt klar hvis vi skal hive 3 points i land.