0-2 i årets sidste kamp

18. november 2019

Efterårets Gjensidige Kvindeliga blev rundet af med et nederlag, da Ballerup-Skovlunde lørdag tog i mod FC Thy - ThistedQ.

November viste sig fra sin yderst våde side, men spillerne lod sig ikke mærke og viste fra start, at det var en kamp, der skulle vindes.

De første tyve minutter bød på flere gode opspil, der pegede mod mål. En halvflugter fra Sarah Jankovska var et af de forsøg, der var tættest på at bringe BSF foran i den periode.

Det blev i stedet for gæsterne, der midt i halvlegen fik scoret, da FC Thy - ThistedQs Sarah Dyrehauge bragte holdet foran efter et angreb med flere afslutninger mod målet.

Thyboerne holdt momentum i nogle minutter, inden BSF igen bed sig fast i kampen med nogle kvalificerede afslutninger, der kunne have givet udligningen.

BSF fik tilspillet sig overtaget i resten af første halvleg med både flere og skarpere afslutninger end gæsterne, men bolden forblev ude af netmaskerne i resten af halvlegen.

Ligelig anden halvleg

FC Thy - ThistedQ sad på bolden fra starten af anden halvleg, men det var alligevel BSF, der tilspillede sig chancerne.

Spillet begyndte dog at blive mere lige fordelt både på boldbesiddelse og chancer, inden scorede gæsternes Matilde Kjeldgaard til 2-0 efter et hjørnespark en time inde i kampen.

Chancerne ebbede ud i takt med tiden gik. Thyboerne havde en håndfuld hjørnespark lige efter hinanden ti minutter efter deres andet mål, men de blev alle sikkert afværget fra at gå i kassen.

BSF søgte stadig mulighederne og forsøgte at slå til, når chancen bød sig. Få minutter før tid havde Michelle Madsen blandt andet et skud på mål. I modsatte ende havde Naja Bahrenscheer til gengæld en spektakulær redning med maven i overtiden.

Dumt mål kostede

De to halvleges resultater var ens, men for spillerne oplevede de første 45 minutter som de bedste.

”Vi kommer godt fra start, men de hjørnespark, vi har øvet i løbet af ugen, lykkes vi ikke med at få scoret på. I stedet får de et dumt mål på et af deres få angreb i første halvleg. I anden halvleg bliver vi for passive, og bolden kommer for tæt på, så vores fokus bliver på forsvar, og de får et ærgerligt andet mål på en standardsituation,” siger Sabine Sørensen.

Et af temaerne for holdet op til kampen var at få en god afslutning på sæsonen, hvor slutspillet endeligt glippede for nogle uger siden. Det lykkedes til dels i kampen mod FC Thy - ThistedQ.

”Vi får lidt af den gode afslutning på sæsonen i første halvleg, men det falder til jorden efter pausen, fordi vi er for passive. Men vi giver ikke op, som vi måske kom til i sidste kamp mod Aarhus, så det må vi tage med,” siger Sabine Sørensen.

Med 5 point for 14 kampe og en sidsteplads i Gjensidige Kvindeliga ligger det fast, at BSF skal spille kvalifikationsspil til foråret for i håbet om at blive i landets bedste række.