Fantastisk pinse for BSF U13 drenge

Fantastisk pinse for BSF U13 drenge

Skrevet af: Simon Knudstrup
28. maj 2021

Både på og udenfor fodboldbanen blev pinsen en kæmpe succes for BSFs U13 drenge. Med venskab, fællesskab og sammenhold i højsædet i form af sociale aktiviteter, samt flot fodboldspil på banen og hele fem sejre i fem kampe, blev der gjort rent bord.

Drengene indledte med en turneringskamp i Mesterrækken, som blev vundet 5-0. Trænerteamet havde dog sat endnu en kamp op kort efter, så der var ingen tid til afslapning, men det havde spillerne heller ikke brug for, for næste kamp blev vundet 2-0, og så var det ellers tid til hygge lørdag aften.

Aftenen bød på fællesspisning og sociale aktiviteter i form af en gang hjemmelavet fodboldgolf, tovtrækning, høj musik og hygge på anlægget i Ballerup Idrætspark. Klokken 20.00 var det hjem og sove, for der ventede drengene en lang søndag, hvor trænerne havde arrangeret et ministævne i 11 mandsfodbold.

Søndag mødte en flok drenge ind med ømme ben til morgenmad klokken 8.00 og kunne se frem til en lang, hård og spændende dag med 3 kamp. Her ventede modstandere på Mesterrække niveau samt et hold helt opp fra Ligaen – men det var ikke noget der skræmte.

Modstanden blev nemlig fejet af banen. BSF U13 drenge vandt dermed ministævnet og havde en weekend med lutter sejre. En helt fantastisk indsats som blev fejret på behørig vis, og som var kulminationen på et foreløbigt enormt flot forår, hvor holdet spiller med i toppen af Mesterrækken og vandt pinsestævnet.

BSF U13 drenge består af over 35 drenge, fra nybegyndere til drenge på højt niveau, og vi byder hjertelig velkommen til alle drenge der skulle have lyst til at prøve at spille fodbold hos os.