3 points yderligere sat ind på kontoen efter moden indsats

Skrevet af: Christian Jørgensen
10. juni 2021

Vi fik alle 3 points med hjem til Ballerup efter en yderst fornem præstation mod et godt B 1908 hold. Holdet præsterede flot som en samlet enhed, og arbejdede stenhamrende hårdt gennem hele kampen.

Vi lagde fint ud med højt pres på B 1908 bagkæden. Det resulterede i at vi fik tilkæmpet os en del 2. bolde, og derefter kunne sætte spillet op. Vi holdt meget flot B 1908 væk fra chancer i 1. halvleg, og var selv tæt på et par gange, inden Tommy Vu tog chancen udefra. Ret skal være ret det var et drop fra målmanden. Vu afslutter fladt, målmanden kommer ned til den, men bolden sniger sig under hans arme og triller stille og roligt i det tomme mål. Vi tager det hele med som man siger, og derfor var der naturligvis stor jubel. Føringen holdt til pause og vi kunne gå ind efter en god 1. halvleg.

2. halvleg er ikke meget mere end 10 minutter gammel da udligningen kommer. Lidt klumpspil med høje bolde i eget felt ender til sidst med, at en B 1908 spiller står helt blank og får læderet i mål. Kæmpe våd klud i hovedet på os. Vi er, heldigvis for os selv, i en forfatning i øjeblikket, hvor næste mål hele tiden er i tankerne. 1 point ville ikke være tilfredsstillende, og kampen åbnede sig mere op nu. B 1908 i mere direkte spil omkring vores felt, og vi spiller ligeledes i banens længde for at få lavet en kasse mere. Den kommer også efter 70. min, da Reus med et halvt indlæg/afslutning fører bolden op i krogen ude fra venstre side. Absolut fremragende - ligegyldigt om det var med 100% overlæg eller ej.

Målet betød, at B 1908 for alvor skulle frem. Vi havde en masse lige ved og næsten omstillinger. B 1908 havde svært ved for alvor at lægge voldsomt tryk på vores defensiv. Det sidste søm i kisten stod Zinck for i dommerens overtid, da han meget sikkert på straffe gjorde det til 3-1. Glimrende omstilling, der ender for fødderne af Kalle på kanten af det lille felt. Han bliver nedlagt bagfra, da han afslutter og derfor straffespark. Zinck er iskold og omsætter den ‘gave’ til mål - og 3 points.

Nu venter en spændende kamp hjemme på lørdag, hvor Roskilde Boldklub kommer forbi. Kravet er nok en gang 3 points, hvis der skal holdes liv i DS bold i Gryden igen i næste sæson. Så kom en tur forbi stadion og støt drengene til sejr!