Et stykke BSF historie er blevet fuldendt
Foto: Iben Bagge

Et stykke BSF historie er blevet fuldendt

Skrevet af: Iben Bagge
19. maj 2023

I går blev et stykke BSF historie fuldendt, da vores herreseniorer, repræsenteret af Michael Falcham og Marko Rajovic, modtog en check på kr. 33.333,- for at ende som bedste serieklub i pokalturneringen 2022/2023.

    

HS udvalget havde arrangeret, at vi alle mødtes i klubben til hygge og pizza inden vi kl. 15:00 blev afhentet af vores sponsor Ballerup Turistfart, som kørte os ind til Parken. Stort tak til dem!

Hvordan nåede vi hertil?
I 3. runde af pokalturneringen, blev vi slået ud af FC Nordsjælland og da alle 3 resterende seriehold blev slået ud i samme runde, blev vi alle 3 kåret som bedste seriehold 2023. Vi (herresenior 1 og team) var på den baggrund blevet inviteret ind i Parken, for at overvære pokalfinalen, og i pausen fik vi checken overrakt, foran et fyldt Parken.

Michael Falcham, som er herresenioransvarlig udtalte følgende om oplevelsen:

"Det er en super god og stor oplevelse for herresenior, og et stort kadot, at vi kan komme så langt i så stor en pokalturnering som Sydbank Pokalen er. Jeg vil gerne sende et stor tak til teamet omkring holdet, da de er en utrolig vigtig brik for holdet."