Skrevet af: Iben Bagge
12. oktober 2024
Så kort kan dagens kamp beskrives! Men det nøjes vi selvfølgelig ikke med 😊
I dag var dagen, hvor puljens ubesejrede nummer 1 fra IF Skjold Birkerød kom på besøg i Gryden. Vi var forberedt på, at det ville blive en hård kamp, for Birkerød spiller super flot fodbold.
Efter 11 minutter sker så det, der ikke måtte ske og Birkerød bringer sig foran 0-1. Mange stod på dette tidspunkt nok og tænkte "puha den kan blive grim den her". Men vores drenge ville det anderledes!
Kun 2 minutter efter Birkerøds mål, lægger Nisahr (endnu ikke sponsoreret) en bold ind over til Lentz (endnu ikke sponsoreret), som får bolden tæmmet og smækket ind i målet. 1-1.
Men Lentz var ikke færdig. Knap 3 minutter efter er det Brønner (sponsoreret af Vincentz & Co - en del af Sport Direct Hillerød), der lægger en lang bold op til Lentz, som får bolden under kontrol, til trods for at være omringet af 3 Birkerød-spillere, men der var ikke rigtig plads til at kunne vende så hvad gør man så? Tja, så måtte bolden jo i mål på et flot udført saksespark 👏🏼
Der var utrolig meget pres på fra Birkerøds side, men vi formåede at holde skansen og med ca. 15 minutter igen var Andre (endnu ikke sponsoreret) helt inde og redde bolden på målstregen 😳
En spiller mangler at blive nævnt i det indledende, for faktisk kan dagens sejr helt klart også tilskrives vores målmand Dimitrije (endnu ikke sponsoreret)! Dimi stod et brag af en kamp i dag. Han diskede op med den ene redning efter den anden og som om hans super redninger ikke var nok, så pillede han også lige et straffespark og efterfølgende forsøg i så overbevisende stil, at Birkerød må have revet sig i håret, for at finde ud af, hvordan de skulle få passeret ham i målet.
Skulle nogen være i tvivl, så var det da også Dimi, der blev kåret som kampens spiller. Stort tillykke 🤩