Må nøjes med 1-1 efter velspillet kamp

17. maj 2022

Spillet hang godt sammen, og BSF fik kreeret mange chancer, da Fredensborg var på besøg i Gryden torsdag aften. Alligevel måtte holdet nøjes med 1-1 efter indkasseret mål på straffe.

Fra start af var det tydeligt, at der var bedre boldomgang end i forrige kamp mod Allerød og BSF kom også hurtigt til afslutninger.

Efter 10 minutter havde Caroline Jacobsen et godt skud, der blev pareret af keeperen, og Emilie Stolzenbach var tæt på at få den ind på riposten.

Få minutter senere opstod endnu en chance, da Caroline Bondo havde et godt løb mod mål og fik skudt forbi keeperen og sikret en 1-0-føring.

Selv om besiddelsen var nogenlunde lige fordelt, blev Fredensborg holdt fra at blive farlig foran målet længe. Kampens næste store chance var derfor også til BSF. Midtvejs i første Caroline Bondo blev endnu engang sendt i dybden, men denne gang gik bolden ikke ind, og Emilie Stolzenbachs forsøg på riposten blev blokeret i samme moment.

Først få minutter inden pausefløjt fik Fredensborg deres første chance, og endda en stor en. I en spids vinkel forsøger Fredensborg-spilleren at lægge bolden op i det lange hjørne, men den tager akkurat overlæggeren, inden skruet fører den ud til målspark.

Straffe koster føringen

BSF’s fik overtaget tilbage, da kampen blev fløjtet i gang igen. Fire gange i det første kvarter blev der afsluttet mod mål, men ingen af dem var tætte på at fordoble føringen.

Det næste kvarter var mere chancefattigt, indtil Fredensborg fik tilkæmpet sig et hjørnespark. Skub i feltet fik dog dommeren til at pege på pletten. Isabella Hansen i målet gik til den rigtige side, men Julie Wargos skud sad yderligt nok til at udligne til 1-1.

Hen mod slutningen begyndte det igen at brænde på foran Fredensborg-målet. De sidste ti minutter holdt BSF et langt pres og fik også kreeret chancer, der kunne have givet sejren. Smila Bornung-Hilker hamrede den på overlæggeren og i overtiden var Alberte Angersbach også tæt på med et drøn af et drøn af et langskud. Fælles for afslutningerne var bolden ikke fik krydset stregen, og selv om BSF stod bag stort set alle chancer i kampen, måtte de nøjes med uafgjort.

”Vi har meget mere ro på”

Spillet var på mange måder er oprejsning i forhold til i kampen mod Allerød og i nogle andre af de foregående kampe, fortæller Maja Nikolic:

”Trods resultatet gik kampen rigtig fint. Hvis man sammenligner med de sidste par kampe, så har vi været meget bedre til at spille sammen i den her kamp. Det er som om, vi har meget mere ro på. I de sidste par kampe har det været superstresset, vi har losset den frem og ikke været gode på vores førstetouch. Vi fik lidt indhentet det i dag, og vi spiller superfint sammen.”

Det gode samspil førte som bekendt til en tidlig føring og flere store chancer i løbet af kampen, og selv om føringsmålet gav energi, skal der fortsat arbejdes med at få omsat chancerne til mål.

”Det var godt at komme foran. Det gav lidt mere gejst på holdet i forhold til de sidste par kampe. Vi fik noget mere viljestyrke, gåpåmod og troen på ’vi har den her’. Vi manglede dog stadig noget på afslutningerne. Dem havde vi mange problemer med, for vi havde egentlig chancer og 70 % af alt spillet, men vi kunne bare ikke få det sidste mål, selv om vi havde rigtig mange muligheder,” siger Maja Nikolic.

Med pointet er holdet fortsat på tredjepladsen, nu med 13 point. På andenpladsen ligger Damsø med 16 point, efter de vandt 1-0 over Allerød, der har 10 point på fjerdepladsen.

Næste kamp er mod topholdet Solrød, der vandt deres kamp i runden 8-0 over Fremad Amager. Da vi mødte Solrød i april spillede vi en medrivende 3-3-kamp. Returen spilles søndag 22. maj, kl. 11 i Solrød Idrætscenter.