Pelin Bal er ansat som Head of Performance

Pelin Bal er ansat som Head of Performance for klubbens kvinde- og pigeafdeling.

Skrevet af: Gert Sørensen
20. juli 2024

BSF er glade for at kunne byde velkommen tilbage til Pelin Bal, der er blevet ansat som Head of Performance for klubbens kvinde- og pigeafdeling pr. 1 august og hun vender dermed tilbage til BSF hvor hun var i en periode fra marts 2020 til december 2021, Pelin har de seneste 2 år været tilknyttet HB Køge Women og før det i en periode i B. 93, Pelin har et imponerende cv.

Pelin er idrætsforsker og erfaren højt ydende specialist med en demonstreret historie med at arbejde i sportsbranchen over 10 år.

Dygtig i mange idrætsgrene og ekspertise i idrætsvidenskab. Stærk sportsvidenskabelig professionel med kandidatgrad fokuseret i High Performance of Sport fra UCAM. Derudover er hun i gang med en ph.d. i idrætsvidenskab på UCAM og et ph.d. internationalt ophold i SDU.

Hendes mål er at bidrage til at fremme viden og praksis inden for idrætsvidenskab for at optimere spillernes præstationer og bygge bro mellem videnskab og praksis.

Head of Coach Kenneth Nielsen og sportschef Gert Sørensen udtaler i forbindelse med ansættelsen af Pelin:

“Pelin er en kæmpe kapacitet, som vi er glade for at have tilknyttet klubben igen. Hun er først og fremmest dygtig, og så er hun en arbejdshest som ikke er bange for at tage fat, og hendes førsteprioritet er uden tvivl spillernes ve og vel og de værdier passer rigtig godt ind i VORES klub. Det vil være med til at styrke vores talentudviklings- og kvindesenior miljø og med hende i klubben er vi klar til yderligere skridt i forhold til den fysiske og konditionelle træning i BSF og Pelin vil uden tvivl med sin ekspertise være med til at løfte både spillere og trænere”

Pelin kender både vores Head of Coaching Kenneth Nielsen og vores kvindesenior cheftræner Uno Apold fra deres fælles tid i FCN og det vil helt sikkert være med til at styrke samarbejdet mellem Pigeungdom og kvindesenior.