En godkendt sæsondebut med gode takter

Skrevet af: Flemming "Køge" Petersen
19. august 2021

Der var lagt op til en spændende sæson start for HS1 mod nyoprykkerne fra Gladsaxe-Hero. Alle BSF spillere og ledere var klar til at viske tavlen ren fra sidste sæsons skuffende nedrykning.

Som ventet, startede kampen i et højt tempo og med en stor energiudladning fra begge hold. Nogle af de taktiske elementer, som var trænet og gennemgået, faldt lidt i baggrunden, men der blev til gengæld kæmpet hårdt om hver eneste bold. Der er faktisk ikke meget at rapportere fra 1. halvleg, bortset fra, at den fysiske udladning fra begge hold kom BSF til gode i 2. halvleg.

Én af vores taktiske aftaler, var tålmodighed i forhold til kampens forløb. Selvom vi ikke er i fuld fysisk form endnu, har alle spillere spillet på DS niveau, hvilket har givet en god fysisk ballast. Det blev mere og mere synligt, at BSF’s fysiske tilstand var en afgørende faktor.

BSF fik lagt et fornuftigt tryk på Hero fra 2. halvlegs start, hvilket blandt andet resulterede i flere standardsituationer omkring Hero’s felt.

I 50. min. scorede Daniel Stubberup(Stubb) direkte på et frispark, hvor bolden passerede venner og fjender i feltet, for at snyde målmanden og liste sig ind ved bagerste stolpe. Dette blev fulgt op af et øget pres på Hero’s mål, som gav endnu et mål i det 70. min. fra Andreas Vilberg (Lentz) assisteret af Emil Tidemand (Tide). Kalle Svarre cementerede sejren med sin 3-0 scoring i det 81. min., hvor Andreas Vilberg (Lentz) assisterede.

Vi fik stabiliseret vores spil i 2. halvleg og samtidig fik vi lagt et fornuftigt pres på vores modstander, som ikke havde en reel farlig afslutning på vores mål. Samtidigt og yderst vigtigt, fik vi vist bredden i vores trup, da alle tre indskiftere bidrog til at holde presset på Hero og samtidig levere både mål og assist. Sådan!

Der er masser af elementer, som skal trænes på træningsbanen, men en god start er altid godt begyndt, så vi kommer til at arbejde stenhårdt frem mod næste kamp.