Torden stoppede kampen før tid

14. maj 2021

Ballerup-Skovlunde udviste høj intensitet og hård fight, og med 1-1 ved pausen havde de gode muligheder for et endnu bedre resultat, da de torsdag mødte Herlufsholm. Desværre blev anden halvleg aldrig fløjtet i gang på grund af uvejr.

BSF var inden kampen et ud af kun to hold, der havde formået at tage point fra det ubesejrede Herlufsholm-hold, og fra kampens start var det også tydeligt, at gæsterne med deres høje pres gerne ville bevare deres fine statistik.

Et velorkestreret BSF-forsvar formåede at holde gæsterne fra for store chancer, og samtidig var det hurtigt tydeligt, at BSF’s målforsøg skulle komme på omstillinger.

De kom også allerede efter et par minutter, og da anden mulighed kom efter seks minutter overspurtede Caroline Jacobsen Herlufsholmforsvaret, snød målmanden efter en stikning fra Sofia Weatherall og skød den sikkert i mål til 1-0.

Der var generelt ikke mange afslutninger i halvlegen, der var præget af høj intensitet og fysiske dueller, kraftfulde skud og erobringer.

20 minutter inde formåede Herlufsholm alligevel at udligne på et langskud af Annica Schreiber. Allerede minuttet efter var Sofia Weatherall tæt på at besvare med et mål, men bolden gik forbi.

Efter en halv time var det tæt på igen efter et indlæg af Rebecca Haren, men Caroline Jacobsen kom for tidligt.

Håber kampen bliver spillet færdigt senere

Da holdene gik til pause, begyndte regnen, og de lysglimt, der var kommet på himlen i slutningen af halvlegen, fik lyd på. Derfor blev anden halvleg i første omgang udsat, inden den efter en halv time blev aflyst.

”Vi ville sindssygt gerne have spillet anden halvleg. Jeg synes, vi kom rigtig godt fra start og får smadret igennem. Vi havde en fornemmelse i pausen om, at vi sagtens kunne snuppe sejren, så vi er meget ærgerlige og vil gerne argumentere for at kampen spilles færdig senere,” sagde Sille Lindqvist, da det var officielt, at der ikke skulle spilles mere bold torsdag.

Det er på nuværende tidspunkt uvist, om kampen skal spilles færdig på et senere tidspunkt eller om 1-1 også bliver kampens endelige resultat.