Fastelavn hos Tumlingebold

14. februar 2024

I lørdags den 10. februar var der fastelavnsfest hos BSF’ yngste medlemmer fra Tumlingebold. Som altid var der gjort rigtig meget ud af dagen, hvor vores engagerede trænerteam var mødt tidligt ind, for at pynte op og gøre klar til vores over 100 tumlingebold medlemmer. Der blev hentet 100 stk. fastelavnsboller kl. 07 som Super Brugsen Skovlunde havde sponsoreret til arrangementet, hvilket vi er meget taknemmelige over. De prydede det store fastelavnsbord, som blev fyldt op med lækkert hjemmebag og drikke fra vores medlemmer og klubben, så der manglede ikke noget som helst.

Det var en fantastisk formiddag med flot udklædning fra både børn, forældre og bedsteforældre som var med til at skabe en dejlig stemning i hele hallen. Til fastelavn hører tøndeslagning til, så der var indkøbt fem stk's af slagsen, som blev inddelt i alder. Der var stor glæde og begejstring når bunden faldt ud og slikket kom til syne, og det endte ud i kåring af nogle stolte kattekonger og kattedronninger, der fortjent blev kronet foran klappende medlemmer. 

Udover fastelavnsfesten og tøndeslagning, var der naturligvis også leg på programmet i form af fri leg på forhindringsbanen, som forældre altid hjælper med at sætte op og tage ned.

Der skal lyde en kæmpe tak til vores frivillige forældre som står for Tumlingebold lørdag efter lørdag, der også bruger tid og kræfter på at stable arrangementer som dette på benene - uden jer ville vi ikke kunne tilbyde tumlingebold i BSF!

Der kan ses flere billeder fra den gode formiddag øverst på siden.