Tæt på point mod Sundby

13. juni 2024

Efter to hurtige mål lignede det længe en pointdeling i Sundby, men en dødbold mod slutningen af kampen kostede BSF det ene point.

BSF kom godt fra start i lørdagens udekamp, og allerede efter få minutter lykkedes det Lisa Skjoldager at afslutte på Sundbys keeper, som afgav et hjørnespark. Hjørnesparket kom der ikke noget ud af, i stedet satte Sundby kurs mod den anden ende.

Et indkast endte snart hos værternes Sundby Horskjær, der med et langskud scorede kampens første mål, på trods af at Lærke Rasmussen havde handsken på.

Der gik dog blot få minutter før BSF udlignede til 1-1. Efter Lærke havde grebet en ny afslutning, satte hun gang i en omstilling. Med et skarpt indlæg lagde Agnethe Heron, den til sidst ind i feltet, hvor en fremadstormende Emilie Stolzenbach løb bolden i møde og sendte den videre i målet.

Efter to mål i løbet af kampens første otte minutter, blev chancerne færre. Det lykkedes BSF at lave nogle fornuftige afslutninger og kvalificerede indlæg, men mål kom der ikke flere af fra nogen af holdene i resten af halvlegen.

Hjørnespark afgjorde kampen

Anden halvleg fortsatte, hvor første halvleg slap. Et forholdsvist lige spil, hvor begge hold med mellemrum spillede sig frem til chancer, der ikke blev rigtig farlige.

Sundby var udfordret på deres chancer, blandt andet takket være en velspillet BSF-defensiv. Målet til 2-1 kom derfor også på en dødbold med et kvarter igen. Et hjørnespark blev i første omgang jaget ud af feltet, men Sundby holdt presset i live, og nyligt indskiftede Amalie Weischendorff skød bolden forbi Lærke Rasmussen, der endnu engang var tæt på at redde en målgivende afslutning.

Der blev lukket ned for flere Sundby-forsøg, men selv om BSF forsøgte at skabe en chance, der kunne give endnu en udligning, lykkedes det ikke at hente sæsonens andet point.

I de øvrige kampe vandt Vildbjerg 4-0 over Varde, og Vildbjerg er nu så godt som sikre på at vinde slutspillet. Den eneste udfordrer, der er tilbage, er ASA, der vandt 5-2 over Solrød, men stadig har 3 point op og en målscore, der er 12 mål dårligere. Solrød derimod tabte terræn i kampen om top-4. Holdet ligger på femtepladsen og har 3 point og to mål, der skal indhentes til Sundby.

Det skal BSF forsøge at forhindre dem i, når de lægger græs til sæsonens sidste kamp mod netop Solrød. Kampen spilles lørdag 15. juni, kl. 14 i Gryden.