Sidste stævne inden julepausen

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
07. december 2023

Lørdag d. 2 december var det tid til 3 stævne i sæsonen 2023/2024 inden julepausen. Turen gik til Aarhus og BSF havde 2 kampe der skulle spilles. Det var et noget desmeret BSF hold der mødte op i Aarhus. BSF vidste på forhånd at de kun var fem spillere, men pludselig var de kun fire grundet sygdom og uden cheftræner, da han også var nød til at blive hjemme.

Første kamp var mod Aarhus 1. De første par minutter gik fint, men som forventet lagde Aarhus 1 et tungt pres på BSF’s mål og BSF kom frem til nogle muligheder engang imellem. Men så skete der det der ikke måtte ske, en af BSF’s spillere fik rødt kort 8 minutter inde i kampen, for at fratage Aarhus 1 en oplagt scorings mulighed, fordi spilleren kørte bag ved mållinjen uden at have målmandstrøje på og tage bolden. Selvfølgelig gjorde spilleren ikke dette med vilje. Men dette resulterede desværre i at BSF var endnu mere desmeret end de var i forvejen. Ved halvlegen skulle der tænkes alternative løsninger fra det vikarierende trænerteam. Løsningen blev at BSF parkerede bussen (strikeforcen) nede ved målet. Kampen endte med at BSF tabte 13-0. BSF var nu nødsaget til at spille med tre mand resten af dagen, grundet det røde kort.

Næste kamp var imod Aalborg 1. Selvom BSF kun var tre spillere, formåede de at spille en god kamp og spillet gik frem og tilbage på banen. Aalborg blev mere og mere frustreret over at de ikke kunne finde løsningerne. Daniel fik scoret et mål, så BSF gik til pause med en 1-1 stilling. Efter pausen fortsatte det gode fra begge hold. Aalborg fik scoret til 2-1 og trods en rigtig flot kamp af BSF, som holdte Aalborg 1 fra chancer og indtil fire minutter før kampen blev fløjet af stod kampen 2-1 til Aalborg, og spillerne fra BSF var trætte til sidst efter en lang kamp med kun 3 mand på banen, men Aalborg fik scoret 2 hurtige mål de sidste par minutter af kampen. Og dermed endte kampen 4-1 til Aalborg, trods resultatet var det BSFs bedste kamp i sæsonen indtil videre, så det var 3 meget stolte spillere, der kunne tage hjem til Sjælland, med en god følelse i kroppen.

Så nu har BSF Powerchair Football juleafslutning her til aften d.7 december og derefter er det tid til juleferie. Så vi I BSF Powerchair Football vil ønske en god jul og et godt nytår.

Næste stævne for BSF er d. 20 januar 2024 i Aalborg.