Forrygende sæsonstart for U12-Talent drenge
Foto: Kasper Sandris

Forrygende sæsonstart for U12-Talent drenge

Skrevet af: Geo Lazarotti
13. september 2019

Vores talentfulde drenge på U12-Talent har haft en super start på den nye sæson og er således ubesejret efter hele 26 kampe. En imponerende stime taget i betragtning af, at mange af modstanderne hører til i toppen af dansk fodbold.

De 26 kampe siden starten af august har resulteret i hele 21 sejre og 5 uafgjorte, og holdet har scoret hele 114 mål og kun lukket 21 ind – virkelig fornemt og en stor cadeau til både spillere, ledere og trænerstab.

 

Holdet har udover de normale turneringskampe deltaget i tre stævner, hvoraf det er lykkes at komme helt til tops og få pokalen med hjem i de to stævner i Kronborg Cup og Brøndby Cup.

 

I weekenden 7. og 8. september gik det så løs på Frederiksberg i Novi Cup, hvor hele ”cremen” af de bedste danske hold i årgangen deltog, suppleret med et par stærke svenske hold.

Holdet kom videre fra det indledende gruppespil med to sejre og en uafgjort. Herefter ventede der en ny dynamitpulje, hvor modstanderne hed Superliga klubberne AGF, Esbjerg og Lyngby. Igen 2 sejre og en uafgjort og man var så klar til kvartfinalen, hvor modstanderen nu hed OB. Kampen endte 1-1, og det hele skulle så afgøres i straffekonkurrence, som drengene desværre tabte. Så denne gang var marginalerne ikke med BSF, men alligevel en turnering, som drengene kan være stolte af.

 

Som nævnt har holdet ikke tabt en kamp i ordinær tid, og det bliver spændende at følge udviklingen i resten af sæsonen, og se om den positive stime kan fortsætte.

Udover de ”normale” turneringskampe, bliver den næste store udfordring i oktober måned en stor international Elite turnering i Tyskland, hvor der udover hold fra flere Bundesliga klubber, også vil deltage hold fra topklubber i Holland og Belgien.