Retur fra Fyn med 1 point

Skrevet af: Christian Jørgensen og Iben Bagge
23. maj 2021

1 point blev det til efter vores kamp på Fyn mod Otterup. En kamp hvor vi desværre ikke var skarpe nok foran kassen, og brændte (blandt andet) 2 af de helt store, som man normalt smågriner lidt af på YouTube. Scoret fik vi dog, da Tide bankede bolden sikkert ind til 1-0 på straffespark små 10 min. før tid. Det der så sker ofte, når kampen ikke er lukket helt i, er, at modstanderen får en sidste chance i de døende sekunder. Det skete i dag og Otterup kunne, efter lidt spil i feltet, sparke bolden i mål uden chance for Palle. En kamp hvor vi må indrømme vi skulle have lukket den, men i stedet “taber” 2 points.

Vi brugte desværre de første 45 minutter sløjt. Vi spillede usammenhængende, langsomt og smed generelt kuglen væk for let og for ofte. Alligevel kom vi til pæne chancer og fik annulleret 2 scoringer (1 for offside & 1 for puf i ryggen i feltet) begge lidt tynde i vores optik.

2. halvleg var der lidt mere gnist på holdet og mulighederne kom, men vi fik desværre ikke omsat dem til mål. Vi spillede langt fra vores bedste kamp, så på den led var det godt den præstation ikke udmøntede sig i et nederlag trods alt. Nu ser vi frem mod en pokal kamp tirsdag efterfulgt af et brag af en kamp hjemme lørdag mod Greve. Der vil blive jagtet 3 points for fuld skrald igen. Der er heldigvis masser af kampe den nærmeste tid, så dårlige kampe kan hurtigt viskes ud af de gode.

Næste kamp i Danmarksserien spilles på lørdag hjemme i "Gryden", hvor vi tager imod Greve. Og det er ikke kun Greve vi byder velkommen til den kommende lørdag, for vi ser også frem til endelig at kunne byde velkommen til tilskuere på lægterne. Kom og støt drengene i kampen om de vigtige points.