"Vi skal passe på deres omstillinger"

"Vi skal passe på deres omstillinger"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
10. oktober 2020

Lørdag starter 1. division grundspil, nedrykning, og Ballerup-Skovlunde står derfor klar igen på græsset i Gryden, når der skal hentes fleres point til at sikre overlevelse.

BSF’s oprindelige pulje 2 er parret med de tre nederste fra pulje 1: Østerbro IF, FB og Damsø. Første modstander er FB fra Frederiksberg, der ligger a point med BSF. BSF ligger på tredjepladsen i den nye pulje 1, mens FB ligger på fjerdepladsen med en markant dårligere målscore.

Camilla Jensen, der tidligere har spillet kampe mod FB, understreger, at selv om lørdagens gæster lukker mange mål ind, så er de langt fra ufarlige i deres omstillinger.

”FB plejer ikke at være så spilstyrende, men i stedet gode på omstillinger, så det er vigtigt, at vi står kompakt i forhold til dem og har styr på vores defensiv. De er farlige på omstillinger og har nogle gode spiller oppe foran, som vi skal passe på,” siger Camilla.

De omstillinger, der måtte opstå til BSF, skal derfor også udnyttes, så holdet kan komme godt fra start i grundspillet.

”Vi ligger tæt med FB i tabellen, og derfor er det vigtigt, at vi er ovenpå mentalt til kampen og får scoret nogle mål, for det kan bidrage til, at vi også kan få gode resultater senere. Der er flere vigtige kampe, der venter,” siger Camilla.

Opskriften på et godt resultat kommer både Camilla Jensen og Silke Nielsen med bud på.

”Det er vigtigt, at vi kommer med noget positiv energi og tro på hinanden og på, at vi kan blive i 1. division, for vi er et godt hold, og vi skal nok klare den, hvis vi tror på hinanden. Det er vigtigt, at vi ikke bare går ud og laver individuelle præstationer, men i stedet præsterer som et hold,” siger Camilla, og Silke supplerer:

”Vi skal holde fast i det, vi viste i vores sejr. Der havde vi haft en masse af det, vi havde arbejdet med i løbet af ugen, med i kampen. Det skal vi også tage med til kampen mod FB, og så skal vi selvfølgelig give den alt, hvad vi har,” siger Silke.

Kampen spilles i Gryden i dag lørdag 10. oktober, kl. 14.00.