Ærgerligt nederlag mod Fremad Valby

Skrevet af: Christian Jørgensen
11. august 2019

Dagens kamp blev desværre til et nederlag på 0-2 mod et Fremad Valby hold der kendte deres besøgstid.

Efter en noget chance fattig 1.halvleg kom Fremad Valby foran, efter en periode hvor vi pressede godt på for en 1-0 scoring. Ind ville læderet ikke, og i stedet kom Fremad Valby foran på et langskudsdrøn efter en dårlig clearet dødbold.

Vi blev måske lidt for opsatte på en hurtig udligning, hvilket bevirkede, at vi glemte de defensive aftaler, og gav en omstilling til Fremad som de udnyttede, og bragte sig på 2-0. De sidste 10-15 minutter fik vi lagt et fornuftigt pres, som desværre ikke udmøntede sig i en reducering der kunne have skabt spænding tilbage i opgøret.

Nuvel dagens lektie må være, at hvis ikke vi er der 100% gennem alle kampens 90+min kan vi indkassere mål / tabe fodboldkampe. Dette må og skal forbedres inden opgøret på fredag mod Herlev IF.

Der venter os nogle manddomsprøver de kommende uger, hvor vi skal helt op på den store klinge for at få fuldt udbytte med hjem. Dermed ikke sagt at vi ikke går ind til hver kamp med stor tro på egne evner, og stor tro på at de evner vil give os 3 point.