1-1 sætter BSF på tavlen
Foto: Iben Bagge (Arkiv)

1-1 sætter BSF på tavlen

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
14. april 2024

Der blev gået til den i lørdagens kamp, som det plejer, når modstanderen hedder Solrød. Derfor var det vigtigt med en god holdpræstation, og netop sådan en var med til at sikre BSF 1 point.

Agnethe Heron sætter her ord på kampen:

”Det var en meget fysisk kamp, hvor der blev gået hårdt til den fra begge parter af.

På trods af det stod vi sammen som hold i dag, holdt vores aftaler, havde god energi, kæmpede hele vejen rundt og løb den ekstra meter for hinanden, så overordnet en rigtig god attitude og holdpræstation.

Vi spiller alle sammen en god kamp, både offensivt og defensivt, og jeg synes, at vi viser, hvad vi kan.

Det er ærgerligt, at vi ikke tager hjem med mere end 1 point, men vi havde ikke mange chancer i kampen, så selv om vi spillede godt, og der var god stemning i omklædningsrummet bagefter, er der naturligvis stadig ting, vi skal bygge på og blive bedre til.”

Det var Solrød, der kom foran efter et kvarter, mens Emilie Stolzenbach udlignede efter 58 minutter til slutresultatet 1-1.

Dermed er BSF på tavlen og indtager på nuværende tidspunkt fjerdepladsen. Varde og Sundby vandt begge deres kampe med henholdsvis 5-2 over Vildbjerg og 3-2 over ASA og indtager første- og tredjepladsen. ASA og Vildbjerg har endnu ikke fået point.

Næste weekend gælder det en tur til det jyske, hvor ASA lægger græs til opgøret, der spilles lørdag 20. april, kl. 13 på Koncenton Park.