3. kamp, 3 kasser og vigtigst af alt 3 points

Skrevet af: Daniel Lilholm
27. august 2022

Så blev det 3. kamp i sæsonen og 3-tallet skulle vise sig fra sin gode side i dag.

Vi er tilbage på hjemmebane, men kampen skulle dog spilles på kunsten, da Gryden var optaget af andre. Den skarpe følger ville se, at vi til dagens kamp havde ændret lidt på, hvordan vi ville spille. Vi starter kampen rigtig fint og i de første 20 min., får vi sat os på spillet. Vi får spillet os til nogle muligheder og chancer og efter 15 min. kommer vi foran 1-0 på mål af Randrup, som får sneget sig med helt oppe i feltet.

Det næste stykke tid af kampen går gassen lidt af ballonen, og der kommer desværre til at mangle kvalitet i pasninger og dueller. Espergærde får sat sig fint på spillet de sidste 20 min. af 2. halvleg, hvor vi ikke rigtig får sat tryk i vores pres og kommer til at være lidt for langt fra vores markeringer. Dette skaber nogle chancer til Espergærde og efter 34 min., får de udlignet til 1-1.

Vi går til pause med stillingen 1-1 og en mand i overtal, da de får et gult kort efter 43 min.

2. halvlegs start skal blive god for os og vi skal udnytte overtallet til at få scoret, så vi kan igen kan få bragt os foran. Efter godt 10 min. og et hjørnespark, viser Randrup sig igen på en 2. bold, og sparker den i kassen til 2-1. Efter 62. min er vi igen i overtal, da de får et gult kort mere, og herefter sætter vi os på spil og chancer. Dog skal vi hen til 75. min før vi får sparket den i kassen til 3-1 på et flot mål af Zeder. De sidste 15 min. er egentlig meget på vores præmisser og vi skaber en del store chancer, men skarpheden udeblev og kampen ender 3-1.

Så 3. kamp, 3 kasser og vigtigst af alt 3 point!