Nye kunstgræsbaner anlægges

Skrevet af: Ballerup Kommune
06. juli 2023I næste uge (uge 28) går arbejdet med at etablere nye kunstgræsbaner i Ballerup Idrætspark i gang. Banerne forventes at stå klar i midten af oktober.

Det er flere år siden, at de gamle grusbaner i Ballerup Idrætspark har været brugt til fodbold. Men snart vil der igen blive sigtet efter målhjørner og lavet syngende tacklinger på området bag Topdanmark Hallen.

For de gamle grusbaner bliver nu skiftet ud med nye, moderne kunstgræsbaner. Det betyder helt konkret en ny 11-mandsbane, en 8-mandsbane, fire 3-mandsbaner samt markeringer til to 5-mandsbaner. I alt anlægges der kunstgræsbaner på 14.000 m2.

Det bliver primært børn og unge, der får glæde af de nye kunstgræsbaner, der kan bruges hele året. Det er 4. generationskunstgræsbaner uden infill, der etableres. Det betyder baner uden gummigranulat, som mange ellers forbinder kunstgræsbaner med.

Arbejdet begynder mandag den 17. juli og forventes at være færdigt medio oktober 2023. Du kan følge projektet og holde dig opdateret her: https://ballerup.dk/byggepladser