Vigtig sejr i slutspillet

30. april 2023

BSF lever fortsat i slutspillet med holdets første sejr. Dalum/Næsby blev besejret på udebane med 1-0.

Vida Fleur og Emma Vang Gylling sætter her ord på kampen:

”Første halvleg starter godt ud, og vi sætter spillet fint og har godt styr på vores placeringer. Ydermere får vi også skabt en masse chancer, som vi skal udnytte noget bedre. Første halvleg ender 0-0, men med fine takter og gode momenter går vi til pause med en god fornemmelse.

I anden halvleg fortsætter vi det gode spil og får presset dem længere ned på deres banehalvdel. Chancerne bliver ved med at udfolde sig, men igen er vi uskarpe og mangler køligheden foran mål. I det 85. minut kommer forløsningen endelig. Bagger scorer på et godt indlæg af Hadil.

Vi holder Dalum/Næsby fra chancer igennem hele kampen og står utrolig stærkt defensivt. Vi får det cleansheet, som har været vores fokuspunkt, og går ind til næste kamp med endnu mere tro på projektet.

Alt i alt en super fin kamp, hvor vi holder vores aftaler og endelig får de 3 point, vi har gået og manglet. Det giver os endnu mere blod på tanden, og vi ser frem til kampen mod Varde på lørdag!”

I rundens øvrige kampe vandt ASA for fjerde kamp i træk. Denne gang gik det ud over Vildbjerg med resultatet 6-2. I den anden kamp vandt Østerbro 5-2 over Varde. ASA topper derfor fortsat tabellen, mens Østerbro har 7 point og Vildbjerg og Varde begge har 6 point. BSF følger på femtepladsen med 4 point og er derfor lige i hælene på flere af holdene på den rigtige side af stregen. Dalum/Næsby er fortsat uden point i bunden.

I næste weekend begynder de længe ventede hjemmebanekampe. I første omgang gælder det Varde, der kommer på besøg i Gryden lørdag 6. maj, kl. 12. Her vil en sejr sende BSF i en foreløbig top fire.