"Pokalkamp kan blive et frirum"

"Pokalkamp kan blive et frirum"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
08. september 2020

Tirsdag aften skiftes 1. division ud med Sydbank KvindePokalen. Modstanderen er Østerbro IF, som Ballerup-Skovlunde slog ud i sidste års pokalturnering i 2. runde

1. division er glemt for en stund, når BSF træder på kunstgræsset i Fælledparkens anlæg for at møde Østerbro IF i Sydbank KvindePokalen.

Pokalkampen giver et afbræk fra 1. division, hvor holdet altid går efter tre point, men hvor der ikke har været det store held med at opfylde den målsætning i sæsonens fem første kampe.

”Kampen kan blive et frirum, hvor der ikke er point på spil, men hvor man jo i stedet spiller sig videre og måske får muligheden for at spille nogle sjove kampe mod nogle større hold, eller hvor nogle spillere kan få noget mere spilletid,” siger Kasper Klarskov Nielsen.

Netop det sidste prioriterer træneren også i tirsdagens kamp.

”Vi kommer til i pokalkampen at bruge nogle af de spillere, der ikke har spillet så meget. Det er et af vores hovedformål, at give muligheden for nogle andre spillere til at vise sig og måske spille sig mere på holdet i en kamp mod en god modstander. Østerbro er også fra 1. division og må derfor være lig det, vi selv møder i de øvrige kampe,” siger Kasper.

Østerbro IF ligger i 1. divisions Pulje 1, hvor de ligger nummer tre med to sejre og to nederlag. Derudover spillede de sig også videre fra pokalturneringens første runde, mens BSF først træder ind i turneringen nu.

”Det bliver ikke en nem kamp, men hvis det lykkes at gå videre, kan det formentlig give det rygstød til divisionsturneringen, som vi håber på.”

Kampen spilles 8. september kl. 19.30 på Kunst i Fælledparkens anlæg.