Pokalbolden ruller igen

Pokalbolden ruller igen

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
22. oktober 2019

Sydbank KvindePokalen er i gang igen, og onsdag aften møder Ballerup-Skovlunde Sundby Bk i 3. runde.

Det er for en kort stund tid til at glemme Gjensidige Kvindeliga og i stedet fokuserer på 1/8-finalerne i pokalturneringen. BSF møder denne gang Sundby Bk, der til dagligt huserer i 1. divisions pulje 1.

”Vores målsætning er helt klart at gå videre fra denne runde og at vise, at vi spiller en række over Sundby,” siger Naja Bahrenscheer.

Sundby Bk gik videre til 3. runde efter en sejr over Husum Bk på 6-0. I 1. division ligger holdet på 7. pladsen, altså næstsidst, og har tabt de seneste to kampe, men det behøver ikke at spille ind i kampen onsdag, siger Naja Bahrenscheer.

”Vi skal ikke undervurderer dem. Der er flere af deres spillere, der tidligere har været i BSF tidligere, så vi ved at det på ingen måde er et dårligt hold,” siger hun.

”Gælder om at have tålmodighed”

BSF gik selv videre fra 2. runde på en 2-1-sejr, der blev sikret i den forlængede spilletid. Det bekymrer ikke Naja Bahrenscheer, at det kan blive tilfældet igen.

”Det gælder om at have tålmodighed og blive ved, selv om målet ikke kommer med det samme. Det viste vi, at vi kunne mod Østerbro. Det tror jeg på, at vi kan igen,” siger hun.

Kampen spilles onsdag, 23. oktober 2019, kl. 19.00 på Sundby/Kløvermarken, Raffinaderivej 3, 2300 København.