BSF’s bedste kamp til dato
Foto: Iben Bagge

BSF’s bedste kamp til dato

Skrevet af: Flemming "Køge" Petersen
31. oktober 2021

Årets første hjemmekamp på kunststofbanen ved BSF klubhuset viste sig fra sin bedste side med sol og flot fodboldvejr.

 

De sidste par ugers træning på kunstbanen, har stille og roligt gjort BSF til et bedre fodboldspillende hold. En skadesfri trup har givet flere taktiske muligheder, hvilket BSF har benyttet sig af.

BSF startede med at stresse Avedøre med et højt pres, hvilket resulterede i flere erobringer på deres banehalvdel, men desværre manglede der skarphed i den sidste fase. Vi skulle hen til det 40. min. før presset gav pote. Et velgennemspillet angreb endte tæt under mål, hvor Andreas Lentz, med en smart hælaflevering, spillede Emil Tidemand fri foran et tomt mål til scoring 1-0.

Billedet var det samme i 2. halvleg, men BSF var simpelthen ikke skarpe nok i den afgørende fase. Og som alle ved i fodbold, så skal der blot en tilfældelighed til, før en modstander kommer på tavlen. Og netop dette skete i det 69.min., hvor Avedøre lavet en mål ud af ingenting til stillingen 1-1.

Avedøre kæmpede bravt, men presset blev tungere og tungere på deres mål. Og med tre friske BSF’ere på banen, var det næsten uundgåeligt ikke at skabe store chancer. Rasmus Brøns kom på banen og headede sejren hjem via et fremragende frisparksindlæg fra Daniel Stubberup.

Kampen resultat blev 2-1, hvilket holder BSF på en sikker 1. plads og stadigvæk ubesejret i Sjællandsserien.

Igen tre indskiftere, som gjorde en forskel ved at holde tempo i spillet, score det afgørende mål og holde hovedet koldt til sidste fløjt.

Bamsen gik til Tommy Vu.

 

Se billeder fra kampen i kampgalleriet