Vigtig sejr på 2-1 ude over Union

Skrevet af: Christian Jørgensen
15. maj 2021

Vi fik en uhyre vigtig sejr med hjem til Ballerup, da vi slog Union med 2-1. En kamp der havde det hele med stor energi, masser af nerve, og en 2-1 scoring i dyb overtid.

Vi kom egentligt helt fint ud til kampen uden dog at skabe nogle rigtig store chancer de første 20-25 minutter. Derfor kom vores mål meget belejligt efter et frispark. Stub får lagt noget af en sukker bold om til bagerste stang, hvor den altid ihærdige Woss kom højest, og headede bolden ind i kassen. Flot udført frispark der lå lige hvor den skulle. Efter scoringen trak drengene sig bevidst tilbage på banen, da spillerne vurderede at presset ikke sad i skabet, og dermed ikke ville give Union store områder, at spille rundt på i vores ende af banen. Det virkede nu også ganske ok efter hensigten, da Union ikke kom til de helt store chancer. Dog skal det med at Randrup fik reddet kastanjer gevaldigt ud af ilden, da 2 Union spillere var på vej alene igennem med Palle. Randrup fik afværget med det man kalder for en yderst veltimet glidende tackling. Store protester lød der fra Union bænken (dem var der mange af) men dommeren så som resten af spillepladsen, at Randrup spillede bolden, og vinkede afværgende. 1-0 var stillingen ved halvleg efter en kamp med masser af dueller og intensitet.

2. halvleg starter som 1. halvleg sluttede med masser af intensitet, og masser af larm fra Union bænken. Union mere og mere på bolden. De er farligst på dødbolde, hvor de skaber halve chancer. Vi lurer på lidt omstillinger og dybe løb ned bag deres bagkæde dog uden for alvor at blive farlige. Symptomatisk nok for denne kamp kommer det udlignende mål efter et hjørnespark. God slået hjørnespark til et yderst flot timet løb giver en fri header og bum 1-1. I forrige kamp mod KFUM havde vi svært ved at komme op efter deres udligning. Det var dog fuldstændig anderledes i dag. Med 18 minutter igen kommer drengene op i fuldbane pres. Stresser værterne hver gang de har læderet. Union trækker tid og luft ved hver given mulighed. Vi kører på med alt hvad vi har. 1 point vil ikke rykke nok i det store hele. Det var tydeligt at Union var ganske fint tilfredse med et enkelt point. Heldigvis ender det med vi napper alle 3. I dyb overtid (95’min) opfanger indskiftede Vu bolden på Unions halvdel, Zinck løber dybt, Vu smider den til ham i medløb, et træk og så sender Zinck kanonen afsted ned omkring forreste stolpe. Målmanden når ikke ned og en fuldstændig vanvittig jubel bryder ud. De berømte marginaler som vi, så mange gange i denne sæson ikke har haft med os, er der i dag. Zinck scorer sejrsmålet, dommeren fløjter af kort tid efter Union har givet bolden op. Vi tager hjem med de påkrævet 3 point. En dejlig sejr som giver et rygstød frem mod den sidste kamp i grundspillet hvor Køge Nord kommer på besøg. De kæmper for at komme i oprykningsspil, vi kæmper for at få så mange point som muligt med over i det vanvittige nedrykningsspil. For os er der kun 1 ting der tæller søndag, og det er igen de 3 point. Vi glæder os til at byde Køge op til dans og forhåbentligt være ubesejret i 7 kampe når dommeren fløjter af.