Ny træner til vores danmarksseriehold – Anders Mikkelsen
Foto: Iben Bagge

Ny træner til vores danmarksseriehold – Anders Mikkelsen

Skrevet af: Bestyrelsen
06. juni 2019

Vi har igennem de sidste uger arbejdet på at finde en ny og kompetent træner til vores dygtige drenge i danmarksserien.

Det er et attraktivt job og flere spændende kandidater var med på målstregen.

Valget er faldet på en velkendt fyr omkring vores klub nemlig Anders Mikkelsen.

Anders har sin faste gang i klubben, hvor hans 2 sønner Pelle (U10) og Sofus (U8) spiller og derudover er Anders engageret i en arbejdsgruppe, sammen med Morten Overby og Kenn Hillmann, der arbejder på at hæve overlæggeren for drengefodbolden i BSF såvel i den tidlige børnefodbold som i den senere ungdom. Ambitionen er, at vi indenfor en kortere årrække kan blive eliteklub også på drengesiden.

Anders brænder for, at BSF skal tilbage på landkortet på såvel herre- som drengesiden og har igennem det seneste år været cheftræner på U17 øst 1 og aktuelt hjælper han til på U10 årgangen, hvor drengenes niveau er løftet betragteligt over de sidste måneder.

Anders har fået tilpasset sine arbejdsmæssige forhold og er klar til at rykke vores herresenior til næste niveau. Om opgaven udtaler Anders: 

”først og fremmest glæder jeg mig meget til at komme i gang. Jeg ved at jeg kommer til en velfungerende trup, med dygtige spillere, som har haft flotte resultater over en længere periode med Peer ved roret. Ud over min opgave med at skulle videreudvikle førsteholdsspillerne og skabe gode resultater, glæder jeg mig også til samarbejdet med folkene omkring holdet og generelt i klubben”

Udover trænergerningen, der som cheftræner bød på højdepunktet på en oprykning med Herlev IF fra danmarksserien til 2. division, så har Anders selv haft en karriere indenfor kridtstregerne, som blandt andet bød på 25 ungdomslandsholdskampe fra U15-U19, da han i sin tid spillede i Brøndby IF. Det er sågar også tidligere blevet til danmarksseriekampe for Ballerup.

Anders er en rigtig Ballerup dreng og spillede i Ballerup IF indtil juniortiden, hvor han skiftede til Brøndby IF.

Anders fortæller desuden følgende om hans syn på BSF:

jeg synes at BSF generelt er i kæmpe fremgang på mange områder. På ungdomssiden har vi en masse store årgange, vi har rigtig mange dygtige og engagerede trænere/ledere som betyder enormt meget for klubben og dens udvikling, og så har vi sågar hold, som kan spille med mod nogle af landets bedste. Det summer af liv i klubben og det bliver som sagt en stor fornøjelse at komme i gang”

I bestyrelsen er vi sikre på, at vi med valget af Anders har fået en træner, der med ambitioner og syn på fodbolden er et rigtigt godt match med vores klub.