Succesfuld Pigecamp i BSF

Succesfuld Pigecamp i BSF

14. februar 2020

Så ramte vinterferien og dermed også BSF Pigeakademi's fodbold camp. Mandag i denne uge troppede der således 57 forventningsfulde fodboldpiger op i TopDanmark hallen i Ballerup. På programmet stod var der tre dages intensivt fodbold og fællesskab. De 57 pige spiller som til dagligt spiller på U9-U13, komme fra nær og fjern, således at over 10 klubber var repræsenteret på campen.

Det fodboldmæssige fokus på de tre dage var teknisk træning på forskellige niveau, samt possession spil på de ældre grupper.

Spillerne var fordelt over fire grupper: en U9/10, en U11, en U11/12 og en U12/13 gruppe.

Derfor var der også stor variation i træningens programmet, som rummede alt fra boldmodtagelse, vendinger, driblinger, finter, afslutninger og pasningsøvelser. Derudover var der daglige session med målmandstræning for de deltagende målpiger. Træningen på campen blev afviklet af BSF´s kvindeligaspiller, U16 elitespiller og Pigeakademiets træningsansvarlige Henrik Stampe. I BSF har pigefodbolden tradition for at være ET fællesskab – fra Bredden til Eliten – hvor alle skal rummes, mod en forventning om at alle også giver noget igen til fællesskabet. Det er noget vi kæmper for i BSF og er stolte over at kunne dele med andre!

I mellem formiddags og eftermiddags træningen, var der en times pause med frokost og pigehygge i BSF´s klubhus, ligesom der dagene også blev rundet af med frugt og kakao rundt om bordtennis og bordfodboldbordene. Der er ingen tvivl om at niveauet hos de deltagende piger i år var højt, både på og uden for banen. Deres indsats kan der i hvert fald ikke sættes en finger på!

Vi vil gerne sende en stor tak til alle de deltagende piger, for nogle intensive og hyggelige dag i fodboldens tegn, samt ønsker jer en rigtig god vinterferie og på snarligt gensyn!

SE BILLEDE GALLERI på den røde knap.

Også en stor tak til hjælpetrænere som alle er elitespillere i BSF.