BSF har fået ny klubadministrator

BSF har fået ny klubadministrator

30. november 2022

Ballerup-Skovlunde Fodbold har fundet sin nye klubadministrator. Ud af mange gode kandidater, faldt valget på den 32-årige Kristina Kragh Kanstrup. Kristina spiller selv på klubbens Kvindesenior 3 og har to børn som begge er medlem af BSF. Ansættelsen af den nye klubadministrator har været en længere proces, hvor vi med afsæt i de erfaringer, der ligger i at have en klubadministrator har været endnu skarpere på hvad stillingen skal løfte:

Bestyrelsesformand Jakob Villadsen udtaler: Vi tror virkelig at BSF, i Kristina, får en person med masser af gå-på-mod og vilje til at udvikle klubben til gavn for medlemmer og frivillige trænere og ledere. Kristina er et relativt nyt ansigt i BSF, men hun kommer med en kæmpe erfaring fra fodbold og foreningsverdenen, samtidig med at hun har en klar profil i forhold til kommunikation og konceptudvikling. Vi er overbeviste om at den profil og Kristinas personlighed vil være med til at løfte driften og udvikle klubben på områder såsom organisation, kommunikation og tilgængelighed – hvilket står højt på den ønskeliste klubben lavede på strategiseminaret i foråret.

Kristina har en professionsbachelor i Digital Konceptudvikling og har tidligere læst til Multimediedesigner - kompetencer som nu skal være med til drive og løfte BSF. Privat er Kristina gift med en professionel fodboldspiller, som de sidste mange år har bragt hende rundt i Danmark og Europa. Nu har de slået sig ned i Skovlunde og Kristina er klar til at kaste sig ud i jobbet som Klubadministrator i BSF.

Kristina Kragh Kanstrup udtaler: Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og være med til at binde foreningslivet sammen i BSF og gøre det til et sjovt sted at være.

Kristina starter officielt d. 1/12-2022 og vil komme rundt og hilse på de forskellige hold/årgange i tiden derefter.