COVID-19: UPDATE – Corona smittetilfælde i BSF

COVID-19: UPDATE – Corona smittetilfælde i BSF

Skrevet af: Bestyrelsen
16. september 2020

I BSF har vi nu et tilfælde af en positiv Coronatest på et af vores børne-/ungdomshold og det fordrer en præcisering af instruksen fra DBU (læs mere på www.dbusjaelland.dk).

Vi har informeret de årgange, hvor der har været interaktion i den seneste periode og der er meldt ud, hvad der skal ske.

Vi læner os selvfølgelig fortsat op ad instruksen fra DBU og går hellere med livrem og seler.

I det konkrete tilfælde har årgangen aflyst træning og kampe for de berørte grupper og ligeledes meddelt modstandere og dommer at der efterfølgende er en spiller fra BSF, som er konstateret positiv i en afviklet kamp.

Spillerne kan møde til træning og kamp igen, når der foreligger en negativ coronatest og de igen kan komme i skole.

Da vores tilfælde viser os, hvor vigtigt det er at have styr på i hvilke relationer, den pågældende har været en del af, så er indskærpes det også, at i den aktuelle situation som vi befinder os i pt., så er det ikke tilladt at træne opad indtil videre i BSF, da smittetilfælde ellers får større konsekvenser end godt er.

Det er vigtigt, at vi holder fast i de samme grupper indtil videre også i forbindelse med kampe og træning.

Det skal nævnes at spilleren har det fint og mødte til test, da hele årgangen var sendt hjem på grund af smitte hos en skolekammerat på årgangen og ikke selv havde nogen symptomer.

Lad os alle værne om instruksen og sørge for at vi holder Corona på afstand og agere efter devisen ” er vi i tvivl så går vi efter sikkerheden fremfor alt andet”.

FORZA BSF

Med venlig hilsen

Bestyrelsen