Knebent nederlag til Karlslunde i Danmarksserien
Foto: Foto: Iben Bagge

Knebent nederlag til Karlslunde i Danmarksserien

Skrevet af: Tekst: Simon Knudstrup og Iben Bagge
01. juni 2019

BSF led desværre et nederlag til Danmarksseriens nummer 3 fra Karlslunde IF, der lørdag gæstede Ballerup Idrætspark i 22. spillerunde.

Kampen mellem BSF og Karlslunde IF blev en særdeles jævnbyrdig en af slagsen, som kunne være gået begge veje, og hvor det aldrig for alvor blev velspillet.

BSF kom godt i gang med kampen og startede bedst, med flere optræk til muligheder. Karlslunde kom dog bedre og bedre med, og slog til på et flot angreb i det 24. minut.

Bolden endte hos Andreas Abildløkke Rasmussen, der satte bolden ind bag BSF-målmand Patrick Johansen - det skulle senere vise sig at Karlslundes nummer 8 med det mål blev kampens matchvinder.

Begge hold havde udfordringer med at få spillet sig igennem modstanderens defensiv, og når det skete, så manglede den sidste skarphed i den afgørende aktion. BSF havde dog trods alt mulighederne for en udligning. Flere frispark i gode positioner, dødbolde og udmærkede optræk gav desværre ikke en udligning, men den helt store chance kom, da Rasmus Brøns på elegant vis modtog bolden i feltet og tog bolden med sig forbi et par Karlslunde spillere. Fra en spids vinkel lykkedes det Brøns at få bolden forbi målmanden - men desværre reddede stolpen for Karlslunde.

Senere i 2. halvleg var det Karlslundes målmand, der på flot vis reddede et BSF-hovedstød fra tæt hold. Tættere på kom Peer Lisdorfs mandskab ikke, og så endte det med en sejr til Karlslunde. BSF er stadig på en komfortabel sjetteplads i Danmarksserien med 30 point.

I næste spillerunde venter der et vaskeægte lokalopgør, når BSF skal en tur til nabokommunen Herlev. Fredag klokken 13.00 fløjtes der op til kamp på Herlev Stadion.

RealMæglerne havde også lagt vejen forbi Gryden til dagens kamp. Der blev uddelt popcorn til publikum og i pausen havde de arrangeret en straffesparkskonkurrence, hvor 5 fra publikum skulle prøve at score på RealMæglernes helt egen målmand, Nicklas. For hvert mål der blev scoret, ville RealMæglerne sponsorere kr. 500,- til BSF. Det blev til 4 ud af 5 og dermed kr. 2.000,- til klubben. 

Tusind tak til de der scorede målene og tusind tak for støtten til RealMæglerne.

Læs mere om RealMæglerne på deres Facebookside RealMæglerne Viggo Axelsen Smørum/Ballerup ApS eller deres hjemmeside RealMæglerne Ballerup.

Støt vores sponsorer - de støtter os!