En forløsende sejr over Avedøre

Skrevet af: Marko Rajovic
11. oktober 2020

Efter en hård kamp i sidste weekend mod Ishøj og en periode uden sejre, var det taktiske oplæg til kampen om Avedøre ganske klart for os - kun en sejr kunne bruges, hvis vi skulle være med, hvor vi føler os berettiget.

Det var tydeligt at se, at gutterne havde forstået budskabet, for vi kom ud som lyn og torden og satte os med det samme på spillet. De første 10 minutter af kampen føltes som om, at der kun var ét hold på banen, og det resulterede også i, at vi fik scoret til 1-0 ved Benge. Herefter satte kampen sig lidt, og selvom vi var meget spilstyrende og havde fine muligheder for at udbygge føringen, så blev dette alligevel, hvad vi gik til pause med – noget Avedøre kunne være ganske tilfredse med.

I pausen blev der snakket om, at vi skulle fortsætte det gode spil, og ikke falde i tempo i starten af 2. halvleg. I begyndelsen skete dette alligevel, vi kom lidt dårligt ud, og Avedøre begyndte at lægge et lidt større pres – dog uden for alvor at være helt farlige. Den ene store mulighed de havde, reddede Oliver på fornem vis. Herefter var der lidt stilstand, hvor spillet blev lidt mere omstillings præget, og det var tydeligt, at sejren skulle kriges hjem.

I de døende minutter får Benge på flot vis driblet sig ind i feltet og kastet sig ned i en afslutning som passerede målmanden, og kunne dermed gøre det til slutresultatet 2-0. En meget mental vigtig sejr for os, og endnu vigtigere - 3 point der kunne sættes ind på kontoen.

Nu venter der en pokalkamp, hvor 2. divisions klubben Næstved kommer på besøg. Det bliver med garanti en kamp, hvor vi er store underdogs, og der skal arbejdes stenhamrende hårdt for at få et godt resultat hevet hjem. Men som det siges: ”alt kan ske i pokalfodbold” så lad os da bare gå efter overraskelsen.

Vi ses tirsdag kl. 16:00 i Gryden!