En kæmpe succes!

En kæmpe succes!

Skrevet af: René Zedler
04. februar 2024

En gl. kunst omgærdet af en masse mennesker med sikkert en masse spørgsmål, en masse energi og spænding og ikke mindst en masse passion og kærlighed for BSF, var lørdag 3/2-24 kl. 12.45 en fantastisk ramme for årets første træningskamp for herresenior 1.

Vi tog imod PI Fodbold (Politiet) fra Københavnerserien og alle spillere, som var hjemme og klarmeldt, var udtaget (der var en håndfuld oversiddere).

Af de 4 nye unge drenge, som er hentet ind før årsskiftet, så vi 3 i aktion i form af Silas (målmand 1. halvleg), Oskar (midtbane) og Maiwand (midtbane 2. halvleg). André (forsvar) sad over. Af pt. 2 prøvespillere så vi den ene (Anas) i aktion som 6’er til at beskytte hjertet foran vores 2 midtstoppere. Endelig så vi også vores spillende ass.træner Nisahr i aktion som venstre back, omend det kun blev for en kort stund, da Nisahr desværre måtte gå ud med en brækket næse. Nisahr har det godt og får sin “gamle” næse tilbage på fredag. Det betyder desværre en pause til en dygtig spiller/træner, som er udset til en vigtig brik for os i foråret. Ellers var der også godt fordelt spilletid til en masse, som også var omkring holdet i både mere og mindre omfang i 2023 og nok så vigtigt også tilbagevendte BSF’ere.

Der er ingen tvivl om, at der er en positiv stemning omkring holdet, som også har betydet at nogle “glemte” BSF’ere har fornemmet, at de nok hellere lige må stikke snuden forbi og se, hvad pokker der foregår.
Lentz er også stadig “BSF’er” og det er en fornøjelse, at have ham forbi og selvtræne ved siden af holdet.
For mig er det vigtigste i denne fase ikke resultaterne af vores træningskampe. Jeg kan i bund og grund ikke være mere ligeglad i øjeblikket. For med den opgave og projekt vi har foran os, er det alfa omega, at vi ALLE arbejder stenhårdt hver eneste gang vi er sammen, og det afspejler sig tydeligt, når vi mødes igen. Om det så er nok til at vinde over den modstander, vi måtte stå overfor ugen efter, må tiden vise. Vi skal blot udvikle os på daglig basis og altid gøre vores allerbedste, så vi, når vi rammer den første turneringskamp medio marts, ikke kan sige, at vi ikke har gjort alt, hvad vi kunne.

Når det så er sagt, så er et af vores delmål selvfølgelig, at få skabt en vinderkultur på holdet, så vi ikke fortsætter i det “dødvande” holdet befandt sig i i efteråret 2023. Den vinderkultur er jeg sikker på, at vi nok skal komme frem til, når blot vi alle møder op hver eneste gang i den allerbedste udgave af os selv. Alle på og omkring holdet ved også hvad det kræver af dem/os, og hvad der forventes af dem/os, for at vi kan komme dertil.

Kampen mod politiet blev afviklet i dejligt næsten forårsvejr og blev for mig at se en rigtig positiv oplevelse. En første træningskamp hvor vi spillemæssigt er dominerende på bolden og kun må nøjes med uafgjort, fordi vi ikke var tilfredsstillende skarpe i vores afslutningsspil, og derfor ikke får lukket kampen, som vi burde. Endelig kunne og burde vi nok have afveget begge situationer op til deres 2 mål. Vi står således også tilbage med en del svar, som hjælper os med vores arbejde fremadrettet.

Ud over at være bolddominerende på banen, så var vi også by far dominerende på lægterne, hvilket vi dog også burde være på hjemmebane. Men for pokker det var en fornøjelse at opleve antallet af tilskuere og ikke mindst den lidt sjove, men bestemt vigtige og så mange gange omtalte energi også blandt alle tilskuerne. Man kunne virkelig mærke energien blandt folk, den måde spillet og spillerne blev omtalt, det var virkelig en fornøjelse og det er præcis det, vi alle skal bidrage med for at lykkes. Det kan ikke klares på banen af spillerne alene.

Jeg bemærkede også en enkelt tilskuer kommentere rigtig meget negativ om aktioner mv. på banen, i den lille gruppe vedkommende stod i. Det er 100% et frit land vi lever i, hvor alle heldigvis må ytre sig og have deres mening. Og i et land med næsten 5,9 mio “Guardiola’ere og “Klopp’ere” er det sku et perfekt land vi lever i. Min opfordring til alle er imidlertid altid at gøre alt, hvad vi kan for at skabe en god energi, idet det er præcis i sådanne omgivelser sprængfyldt med energi, at vi alle udvikles bedst. Negativitet smitter, og bidrager ikke med energi, men stjæler tværtimod energi fra gruppen. Vi er alle i BSF én stor gruppe, og vi har alle brug for hinanden og at ingen stjæler energi.

En stor del af oplevelsen omkring og på gl. kunst skyldes ikke mindst bl.a. “KI” energien og kærligheden fra vores 2 energiske BSF damer Kickie og Iben, som havde lagt et rigtig stort arbejde forud for dagens kampe, for at kunne åbne boden ved banen og med den største respekt, smil på læben og en masse kærlighed servicere alle tilskuere, der måtte ønske lidt vådt eller tørt.

Nu følger 3 træningskampe på udebane inden vi igen den 2/3-2024 spiller hjemme på gl. kunst (mere herom senere).

På lørdag den 10. februar 2024 spiller vi i Jyllinge kl. 14.00, og vi håber virkelig, at den gode stemning kommer igen, de mange tilskuere sætter kryds i kalenderen, og vi alle endnu en gang møder op i den bedste udgave af os selv og gør vores allerbedste, så vi kan fortsætte vores udvikling som hold, gruppe og klub sammen med jer!

Forza BSF
⁃ og husk nu at ⚡️+❤️=🏆

Zedler
Sportschef