BSF Pinsecup 2021 for U10 og U11 drengene
Foto: Iben Bagge

BSF Pinsecup 2021 for U10 og U11 drengene

Skrevet af: Karina Hillmann
29. maj 2021

Da COVID-19 endnu engang fik sat en stopper for at vi som klub kunne tage til det traditionsrige Nykøbing Falster Pinsestævne besluttede vores trænere omkring vores U10 og U11 drenge at stable BSF Pinsecup 2021 på benene. 

BSF havde inviteret både venskabsklubber fra nærområdet samt klubber under DBU KBH. I alt 8 hold var inviteret i hver årgang, således at stævnet kunne afholdes under forsvarlige forhold. 

Det skulle vise sig, at være en rigtig god kombination, da puljespillet bød på mange tætte, jævnbyrdige kampe. Mandagen bød herefter på A- og B-finalepuljer. 

Det var alle dygtige hold og der blev spillet flot fodbold i begge årgange.

Da det var længe side, at drengene havde spillet "om noget" var det var skønt at se alle drengenes begejstring over pokalerne, der stod klar og skulle kæmpes om. I A-finalerne var det særligt den store klubpokal som man fik med i købet, hvis man gik hele vejen.

Begge hold fra BSF spillede sig frem til A-finalespillet efter søndagens indledende puljer, hvor U10 sluttede som nr. 2 i puljen og sluttede samlet som nr. 4 mens U11 drengene vandt deres indledende pulje og efter tætte kampe blev samlet nr. 3.

 

Stort tillykke til vinderne, som blev:

 

U10 drenge - A-finale: Lyngby Boldklub (1)

U10 drenge: B-finale:  HUI (Hørholm-Usserød IK)

U11 drenge - A-finale:  AC Amager Academy

U11 drenge: B-finale:   B93

 

En STOR TAK skal lyde til alle klubberne, drenge, trænere, forældre og dommere samt BSF Café som var med til at gøre stævnet til en stor succes. 

 

FORZA BSF 

 

Se billeder fra stævnet i galleriet her på siden.