Smalt nederlag i første turneringskamp efter Corona opstart

Skrevet af: Christian Jørgensen
02. april 2021

Inden dagens opgør mod Tårnby FF blev fløjtet i gang, blev der holdt 1 minuts stilhed for at ære Jesper Lose Jensen, som tabte kampen mod kræften den 18. marts. Af samme årsag bar spillerne også sørgebind under dagens opgør.

Jesper startede med at spille i Ballerup IF som 6 årig og siden var han ungdomsspiller i SIF. Jesper har været pigetræner i BIF og senest tilknyttet senior 3. Fodbold fyldte meget i hans liv, han fulgte BSF aktivt, både ude og hjemme. Jesper var kendt et ansigt i gryden og vellidt overalt hvor han kom.

Jesper vil blive savnet. Æret være hans minde.

Vi tabte desværre en meget lige kamp med 1-0 til Tårnby FF. Vi kom fint ud til kampen og satte os på spillet. Bolden vandrede godt, og der var fin tålmodighed i spillet. Vi kom frem til halve chancer, og en del lige ved og næsten muligheder. Desværre uden for alvor at blive farlige i åbent spil. Vi burde dog have puttet minimum 2 mål ind på hjørne/frispark, som blev serveret med en fornem præcision. Havde vi været en tand mere skarpe, og en anelse mere aggressive ville det have udmøntet sig i mål.

Tårnby lå og lurede på omstillinger. De stod det meste af halvlegen langt tilbage på banen, og ville rigtig gerne spille hurtigt, og direkte når chancen bød sig. De fik dog heller ikke tilspillet sig de helt store åbne muligheder. Det resulterede i status quo ved pausefløjtet.

Halvlegen blev brugt på få justeringer, og så ellers en snak om, at vi sådan set “bare” skulle blive ved med at spille fodbold til chancen bød sig.

2. halvleg starter lidt ligesom første halvleg med BSF mest på kuglen. Tårnby kom mere med som minutterne gik. Det blev lidt mere tjubang fodbold, hvilket passede Tårnby bedst. Vi rokerede lidt om på 2 pladser hvilket gjorde vi blev mere stabile på bolden igen. Alt godt sådan set indtil ca. 25 minutter inde i halvlegen, da vi helt upresset i bagkæden spiller en sløj bold tilbage til Randrup, som bliver opsnappet af en snu, og hurtig Andreas Granskov. Hurtigt træk forbi Randrup som får kantet Granskov medfører et korrekt dømt frispark, og rødt kort til vores anfører.

1 mand i undertal og et Tårnby hold der for alvor lugtede blod ændrede kampbilledet. Vi skulle nu kæmpe hårdt for, at holde Tårnby væk fra eget mål. Vi vidste inden kampen at den før omtalte Tårnby angriber var en snu ræv der vidste hvor målet stod. Vi vidste også at Tårnby er notorisk gode på dødbolde/indlæg i feltet. Deres mål kom ikke overraskende efter en bold på kant, indlæg ind i hovedet på en umarkeret Granskov, hovedstød i målet helt nede ved stolpen. Det ærgerlige i hele den seance (udover at indkassere målet) er at vi er 5v3 i eget felt. Det er selvsagt op af bakke efter målet. Vi bringer hvad der kan bringes, og kommer også til afslutninger de sidste små 10 min. Ind ville læderet dog ikke.

Vi kan ikke gøre noget ved dette nederlag. Vi må lære af de fejl som vi laver, da de koster dyrt. Vi må blive bedre til at tage ansvar i eget felt. Der er kamp igen mandag hvor vi jagter de 3 point mod en god modstander fra Frederikssund. Det er kort sagt op på hesten og så bare afsted!