Ny Transitionstræner i BSF
Foto: Iben Bagge

Ny transitionstræner i BSF

Skrevet af: Jakob Villadsen
27. februar 2020

Sports- og talentansvarlig Gert Sørensen bliver klubbens nye transitionstræner, med ansvar for at sikre en god overgang fra ungdoms- til seniorfodbold, samt skabe et godt miljø for talenter som på sigt kan spille på vores Gjensidige kvindeliga kvalrække hold. Det indebærer at Gert er midlertidig cheftræner frem til sommer for klubbens kvindesenior 2 som spiller i kvindeserie øst. Klubben søger således stadig en kompetent træner til holdet, som på sigt vil være med til at løfte elite arbejdet i mellemrummet mellem ungdoms- og seniorfodbold. For at sikre stabilitet for holdet, vil Gert fungere som cheftræner resten af sæsonen.

Kvindesenior 2 er et vigtigt hold i vores elitesetup og fungerer som en solid base og transitionshold for unge talenter, som går fra ungdoms fodbold til senior fodbold. Dette spring er for nogen en stor mundfuld og transitionsholdet fungerer som et udviklingsmiljø, for de piger som måske ikke helt er klar til kvalrække holdet med det samme – udover at det også er et super hold, der spiller god fodbold og med et fantastisk sammenhold.

Gert har været pigetræner i klubben siden 2010 og har været cheftræner for både breddehold, samt elitepige holdene U16 øst og U18 øst. Derudover har Gert været assistenttræner for U18 DM med John Froman som cheftræner og har også trænet kvindesenior 2 holdet da det lå i 1 division. Gert har de seneste 2 år fungeret som sports- og talentansvarlig for pigeelite, en funktion som han stadig vil have.

Hvis der skulle være nogle spillere som har lyst til at prøve sig af i kvindeserie øst med mulighed for optræning på kvindeliga kvalrække holdet, så kontakt Gert Sørensen på 29433763 eller ges@fdc.dk.