4-0-sejr i årets sidste udebanekamp

08. november 2022

Efter midtugens kamp mod Damsø hev BSF endnu en firmålssejr hjem på udebane. Denne gang gik det ud over Ølstykke i årets næstsidste kamp.

Chioma Chukwuani sætter her ord på kampen:

”Kampen startede ud med at virke lidt rodet, men det var uden tvivl os, der havde momentum. Efter kun 18 minutter satte jeg scenen op til den første scoring, med en hurtig opfølgning på et spark udefra højre side, halvflugtede jeg igennem målmandens ben til en 0-1-føring. Herefter var der et konstant pres mod Ølstykke, hvilket resulterede i en flot opbygning, hvor forsvarsspilleren fik bolden, spillede den til Caroline Bondo, som stak den i dybden mellem Ølstykkes bagkæde, hvor jeg øgede føringen yderligere.

10 minutter efter drev Freja Vestfred bolden på højresiden og leverede Sophie Bagger et cut-back indlæg, hvor hun køligt trak bolden til sit højre ben og satte bolden iskoldt ind i målet. Kampen ender derfor med at være 0-3 ved pausen.

Til anden halvleg valgte Mikkel at sætte Smila Bornung-Hilker ind i stedet for målscorer Sophie Bagger og efterfølgende skifte Vida Fleur ud og sætte Emilie Larsen ind. Spillet blev desværre lidt mere kaotisk, og generelt havde vi bolden, men vi mistede den for tit.

Der gik 10 minutter før, Sara Rasmussen erobrede bolden højt på midten af deres banehalvdel og sendte en præcis aflevering til vores hurtige anfører ”Gryde”, som iskoldt lagde den i mål ved at placere bolden via den højre stolpe øverst i kassen. Fra 0-4 målet havde vi ret godt styr på kampen. Vi holdt vores aftaler og et clean-sheet med et solidt spillende forsvar.

Det var en solid holdindsats i en kamp, hvor spillet og rytmen blev præget af et pat udskiftninger i den anden halvleg. Alle gjorde det godt. Plus vi fik en debutant på banen. Marie Sonne, der har trænet med i et stykke tid, kom ind og gjorde et fint indhop, og vi gik fra kampen med 3 point og masse mål, som var det aftalte.”

Med sejren er BSF igen på samme pointtal som Kolding, der har spillet deres sidste kamp i dette efterårs 2. division. Dermed vil både sejr eller uafgjort i årets sidste kamp give puljesejr. Oprykningsspillet er allerede sikret og kan fejres på søndag 13. november, når Fredensborg kommer på besøg på vores kunstgræsbane. Kampstart er kl. 14.