BSF opruster i drengeafdelingen

BSF opruster i drengeafdelingen

02. juli 2023

Som led i strategiarbejdet arbejder drengeafdelingen mod at komme med i selskabet af de klubber som er tildelt licens.

Formålet med licensarbejdet er at fremme og optimere klubbens trænings- og talentudviklingsmiljø i BSF og sikre at den enkelte spillers udvikling sættes i centrum sportsligt og tage ved lære af det gode arbejde, som BSF igennem mange år har lavet på pigesiden.

Vi har tidligere meddelt at Lasse Jensen er ansat som børneudviklingstræner for segmentet fra U5-U12 og nu kan vi følge op med, at Bo Hillmann indgår i den sportslige ledelse som ansat ungdomsudviklingstræner med fokus på segmentet U13-U17.Bo kommer med en stor erfaring fra eliteklubberne på pigesiden, hvor han har været ansat i B93, HB Køge og BSF af et par omgange og senest som cheftræner på vores U18 DM elite-piger. Derudover har han etableret Fodbold Fokus med specifiktræning af både drenge og piger og har flere kvindelige landsholdsspillere på CV’et.
Bo kommer med en A-licens og en stor erfaring, som vil komme drengeafdelingen til gode i vores rejse mod at løfte vores sportslige udvikling på drengesiden.

 

Derudover har vi også ansat Michael Falk Meldgaard i rollen som Talent- og Rekrutteringschef og begge har allerede deltaget i flere møder med blandt andet DBU.
Michael har også været i BSF tidligere på pigesiden og har ligeledes en stor erfaring med både bredde og elite i flere forskellige roller lige fra ungdomsformand, cheftræner, rekrutteringschef og ikke mindst talentidentifikation blandt andet for Brøndby Masterclass men også senest for DBU til DBU Talentcenter.Det er således særdeles kompetente folk, som vi har fået med ombord og med de eksisterende nøglepersoner vil vi tage store skridt fremad til gavn for vores børne- og ungdomsafdeling på drengesiden.

Det bliver på alle måder en spændende tid, som vi går i møde med drengeafdelingen.