”Vi kan stort set kun bruge en sejr”

”Vi kan stort set kun bruge en sejr”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
27. september 2019

Efter sejren i Sydbank KvindePokalen, skal Ballerup-Skovlunde igen jagte point i Gjensidige Kvindeliga.

Lørdag venter KoldingQ, der indtager ligaens sjetteplads med 8 point. En sejr til BSF vil kunne mindske afstanden mellem de to hold til 3 point, mens det modsatte vil øge det til 9.

”For os er det alt eller intet mod dem. Vi kan stort set kun bruge en sejr, så det går vi selvfølgelig efter,” siger Naja Bahrenscheer forud for kampen.

Mod KoldingQ skaffede BSF sig i august halvdelen af holdets nuværende pointhøst med 1-1 hjemme i Ballerup. Denne gang gælder det udebane i Sydjylland.

”Det bliver ikke nogen nem kamp, for det plejer at være tæt mod dem. Vi spillede lige op med dem sidst, og ligesom os har de haft svindende resultater, så jeg tror bestemt på, at vi kan vinde over dem,” siger hun.

Hul på sejrsbylden

For første gang i sæsonen går BSF ind til en kamp med en sejr i ryggen, og det skal styrke truppen.

”Det var en tæt kamp mod Østerbro IF, men vi kom sejrrigt ud af den, så vi skal bruge den kamp mentalt, og vi skal bygge videre på det. Vi har fået hul på sejrsbylden, og nu skal vi gerne fortsætte,” siger Naja Bahrenscheer.

Hun ser det heller ikke som en udfordring, at BSF har spillet 120 minutter i tirsdags, mens KoldingQ ikke har været på banen i denne uge.

”Vi kan ikke bruge den lange kamp mod Østerbro som undskyldning for ikke at være klar. Selvfølgelig skal vi være klar,” siger hun.

Kampen spilles lørdag i Kolding kl. 13.00, og kan streames her.